Celeb / Híresség

Curtis keményen kiállt Orbán Viktor mellett: „Ugye, nem gondolja senki komolyan?”

Curtis sosem rejtette véka alá a véleményét, ám nem mindig szól hozzá az aktuális közéleti témákhoz. Most azonban úgy érezhette, a napok óta tartó viták miatt neki is el kell mondani, mit gondol arról, ami jelenleg a világban és az országban zajlik. Sőt, keményen megvédte a miniszterelnököt, szerinte ugyanis nem Orbán Viktor a hibás a világválságért az energiaszektorban.

 

 

Nagy port kavart az elmúlt napokban, hogy Curtis és Majka ismét külön váltak az előbbi által kihagyott villányi koncertet követően. A rapper határozottan kijelentette, hogy nem küzd olyan mértékű drogproblémákkal, mint egykor és fényévekre van attól az énjétől.

Viszont nemsokra rá elárulta, hogy Törőcsik András megemlékezése előtt is be volt állva, így rá kellett rúgni az ajtót, végül ennek ellenére is tiszteletét tette a búcsúztatón. Az előadó nem tervez visszavonulni a szakítás után, sőt, egyedül is folytatja a fellépéseit, ma például Balatonlellén hallhatják majd a rajongói.

Curtis a politikai nézeteiről is nyíltan vállalja a véleményét, korábban, a választások előtt is sokat sejtető fotót és szöveget osztott meg azzal kapcsolatban, hogy kire fog szavazni. Ezúttal az országban és a világban zajló jelenlegi helyzetre reagált hosszasan a 24 óráig elérhető Instagram-történetében.

Megvédte Orbánt

Ugye most nem gondolja senki komolyan, hogy a miniszterelnök miatt van világválság az energiaszektorban… mert ugye az is megvan, hogy mindenhol megfizethetetlenné vált a villany és a gáz, csak máshol minimális kvóta sincsen az energiaárak csökkentésére…– fakadt ki a korlátolt ideig megtekinthető sztorijában, majd hozzátette:

… és micsoda tánc volt …

Posted by Szijjártó Péter on Friday, July 23, 2021

 

„Elfogadom azt a véleményt, hogy valakinek nem szimpi a jelenlegi kormány, de ne legyünk már álszentek… Ha a hatalmas gyengülés miatt a forint 10%-ot gyengült (mert ezt is ismerjük be), akkor ugye senki nem akarja a hétszeres emelkedést az euró-forint viszonyítás számlájára írni. Akinek vicces a rezsicsökkentés, az kérje, hogy neki ne járjon és fizessen teljes árat, ahogy egyébként minden más országban kell…” – fogalmazta meg nyersen, aztán kiemelte:

„Félreértés ne essék! Nagyon nagyon sajnálom azokat, akiknek kilátástalan lesz a helyzete… Cseppet sem gondolom, hogy nem kell komolyan venni a panaszaikat és kötelezőnek tartom segíteni a helyzetüket!!! Akiket tudok, segíteni is fogok!” – jelentette ki.

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?