Celeb / Híresség

Friss hír érkezett Aurelióról: így viseli a börtönt az egykori ValóVilág-nyertes

Fél év elteltével most először érkeztek információk a jelenleg börtönben ülő egykori valóságshowhősről.

 

 

Az egykori valóságshow-győztest jogerősen három év öt hónap börtönbüntetésre ítélte a bíróság emberrablás vádjával, valamint egy korábbi, felfüggesztett büntetést is le kell töltenie, amit kábítószer birtoklásáért kapott.

Aurelio nehezen tudta magát túltenni azon a tényen, hogy rácsok mögé kell vonulnia, rendszeresen rémálmok gyötörték őt, ám elhatározta, hogy kibírja a börtönlétet, és amikor kijön, az ország már egy teljesen más embert lát majd viszont.

Aurelio közeli hozzátartozójával beszéltem a héten. Aurelióval minden rendben van, jól viseli a bentlétet és még ő nyugtatja a hozzátartozóit, hogy kibírja és végig csinálja. Mindenesetre ez szerintem becsülendő dolog, hogy leüli a büntetését és nem tesz magában kárt, mint a nemrég elhunyt ismert közszereplő, illetve volt VV játékos

– osztotta meg a fejleményeket az nlc.hu szerint egy közeli ismerőse egy zárt Facebook-csoportban.

A ValóVilág hatodik szériájának nyerteséről korábban egyik legjobb barátja, Pumped Gabo úgy nyilatkozott: nagyon sajnálja, hogy elítélték a cimboráját, mert szerinte nem ezt érdemli, és segítené őt, amiben csak tudná, mára viszont már alig beszélnek. Vagyis úgy fest, Aurelio kevés ismerősével tartja csak a kapcsolatot a rácsok mögül.

– A bevonulása után sokáig vártam a hívását, de sajnos nem jelentkezett. Arra gondolok, hogy valószínűleg nem érzi jól magát, és ezért nem akar velem beszélni – fejtette ki akkor Gabo.

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?