Celeb / Híresség

Dől a pénz Berki Mazsihoz: cégbirodalmat épít, semmit nem bíz a véletlenre

Szépen építgeti férje halála után üzleti birodalmát Berki Mazsi! Az özvegynek korábban öt cégben voltak érdekeltségei, ám Krisztián halála óta, vagyis alig egy év alatt, három bizniszben szerzett magának tulajdonrészt.

 

 

 

Mazsit öt évvel ezelőtt Berki Krisztián párjaként ismerte meg az ország, akkoriban az édesanyjával közös cukrászdáját üzemeltette Kecskeméten, illetve Budapesten. Idővel azonban bezárta fővárosi boltját és felhagyott az édességiparral. Influenszerkedni kezdett és férje támogatásával berobbant az üzleti életbe. Krisztián haláláig összesen öt vállalkozásban lett tulajdonrésze, amelyeket azóta is üzemeltet.

Lapunk azonban kiszúrta, az elmúlt bő fél évben Mazsi még nagyobb fokozatra kapcsolt. Az interneten elérhető Opten cégadatbázis szerint tavaly nyár óta három cég alapításában vett részt, ezek közül az első az M&O Business Enterprises Kft., melyet tavaly júniusban hoztak létre Krisztián korábbi üzlettársával, Nagy Olivérrel. A vállalat többek között gyermek- és babaholmikat forgalmaz, melyeket webshopon keresztül vásárolhatnak meg. Az online áruház még nem indult el, de információink szerint heteken belül sor kerülhet rá, a háttérben már lázasan folynak az előkészületek. Emellett Mazsi augusztusban indította el az Emmazsi Media Kft. nevezetű reklámügynökségét, melynek kizárólagosan ő a tulajdonosa. Többek között a különböző influenszer megkereséseit és korábban megrendezett baba-mama táborát is ezen cég alatt intézi.

Az özvegy idén sem volt tétlen, az új esztendőt is egy cég indításával kezdte. A Flora Baby Hungary Kft. textiláruk előállításával foglalkozik, köztük ruhák, lábbelik, szőnyeg és takarók készítésével. A cég a webshophoz kapcsolódik, tulajdonosa a már említett Nagy Olivér, illetve az az M&O Business Enterprises Kft.-n keresztül Berki Mazsi is.

Az özvegy tehát egyre gyarapodó üzleti birodalmat épít ki, ezzel is biztosítva ő és lánya megélhetését, az egyéves Emma Katerina felnevelése ugyanis teljes mértékben rá maradt.

– Mazsi szeretne minél biztosabb anyagi jólétet teremteni a kislánya számára. Krisztián mellett voltak anyagi gondjai, és ezt nem akarja újra átélni. Rengeteget dolgozik azért, hogy ne legyenek pénzügyi problémáik a jövőben. Emmát is azért íratta bölcsibe, hogy dolgozni tudjon. Ha éppen nem nyaral, folyamatosan meetingjei vannak a jelenlegi és új üzleti partnereivel – mondta lapunknak Mazsi egyik ismerőse. – A tévés és influenszer megkeresések mellett ugyanis szeretne állandó, biztos jövedelmet, ezért indít újabb és újabb vállalkozásokat, amelyekben a párja is sokat segít neki. A jövőben is szeretné bővíteni a birodalmát.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?