Celeb / Híresség

A kórházi ágyáról üzent G.w.M: Behányok mindenkitől, azért is csináltam ezt a reality-t

G.w.M is üzent a rajongóinak, láthatóan nagyon megviseli a mostani időszak, de azért nem felejtette el a családi reality-jét sem promózni. A rapper felesége segítségével üzent a rajongóknak és a kétkedőknek.

 

 

 

Mint arról korábban beszámoltunk, Kulcsár Edina és férje, G.w.M fizetős családi reality-t indítanak, aminek már az első részét már meg is tekinthetik a feliratkozók. Ebben a modell-üzletasszony elmondta, hogy Márk napok óta kórházban van, de a részletekről nem árultak el semmit. De bevitte a kamerát a rapperhez a kórházba…

Itt Edina unszolására a rapper elmesélte, hogy miként került kórházba. Bevallotta rajongóinak, hogy hetek óta depresszióban szenved, aminek a hatására felszedett 15 kilót, és a bal belső fülében az egyensúlyért felelős szerve is leállt.

G.w.M is üzent a kórházból

De hogy ne csak a fizetős nézők legyenek képben a zenész állapotával, felesége közösségi oldalán üzent egyenesen a férje kórházi ágyából. Láthatóan G.w.M tényleg nincsen jó formában, és komoly egészségügyi problémái vannak. De a rapper azt is elmondta, hogy nézzék minél többen ezeket a vlogokat, mert ezek csak felvezetői az igazi reality-nek.

Sziasztok, köszöntök mindenkit. Látom, hogy felrobbant a sajtó. Igazából csak annyit szeretnék mondani, hogy elindult az első reality, ami abszolút nem fikciókon alapul, hanem tényleg 100 %-ig a hétköznapok és az, ami mi vagyunk. Először a vlog évad megy, ami egy hónapos felvezetése a reality-nek. Nem szeretnék nyilatkozni egy újságnak sem, behányok mindenkitől, azért is csináltam ezt a reality-t. Tisztelet annak az egy-két kivételnek, mert az mindig van. Annyit tudok mondani mindenkinek, ott lesz a reality, ami pontosan azért van, hogy minden kiderüljön szépen. És ne keressen senki, mert nem akarok nyilatkozni senkinek, ott a reality-ben ott lesznek a válaszok

– üzente a rajongóknak G.w.M.

Több kommentelő is kiakadt

A vlog első epizódjában Kulcsár Edina mondatai nem arattak osztatlan sikert, ugyanis több kommentelő is felháborodott néhány kijelentése miatt. Ugyanis az exkluzív felvételek Facebookra és a Redditre is felkerültek, amit nem csak a pár elvakult rajongói néztek meg. A videót azóta mindkét közösségi oldalról törölték, és már csak a negatív kommentek őrzik az emléküket.

forrás: ripost.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?