Celeb / Híresség

Rubint Réka elárulta az örök fiatalság titkát

Kedden ünnepelte a 44. születésnapját Rubint Réka. A fitneszlady az egész családjával és pár barátjával Korfun ünnepelt, ahol a szerelmétől, Schobert Norbitól 44 szál rózsából álló csokrot kapott.

 

 

Réka sosem tagadta le a korát, sőt, inkább büszkén vállalta, mert számára az a fontos, hogy belül fiatalnak érzi magát. A közösségi oldalán azt is elárulta, mi a titka.

Hello 44. Sem testileg, sem lelkileg nem érzem magam annyinak, mint amennyi vagyok. Talán épp azért, mert az elmúlt években rengeteg időt és energiát fordítottam arra, hogy lelkileg erős és még erősebb legyek. A belső stabilitás elengedhetetlen feltétele az örök fiatalságnak

– osztotta meg gondolatait Réka.

Schobert Norbi mindig is imádta elhalmozni ajándékokkal és rózsákkal szíve választottját: néhány éve például egy robogóval lepte meg a születésnapján. Idén nem bírta kivárni a pontos dátumot, és már egy héttel a felesége születésnapja előtt egy eljegyzési gyűrűvel lepte meg, újra megkérve a kezét. Réka boldogan mondott igent, a szerelmesek pedig szeptemberben tervezik megerősíteni a fogadalmukat.

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?