Celeb / Híresség

Szexi angyalként tért vissza Tuvic Aleksandra (fotók)

Egy igazán különleges fotósorozat készült a nagyon fotogén és szexi Tuvic Aleksandráról, aki nemrég még Dubajból jelentkezett.

 

 

 

Egészen más életet él Tuvic Aleksandra az átlagemberekhez képest, köszönhetően annak, hogy luxus veszi körbe. Nem kevesen támadják emiatt, főként irigykednek, pedig mindig célszerűbb tennünk azért, hogy jobb életünk legyen. Sokan egyszerűen beletörődnek az életükébe, noha messze jobban is élhetnének.

A közösségi média is egy új lehetőség, ami számos embernek biztosít megélhetést. Vannak, akik szerint ez nem munka, és mindent a fizikai munkával kötnek össze, noha a tartalomgyártás is tud annyira értékes lenni. Sőt, ha nem lennének tartalomgyártók, a nagy kritikusok többsége még szürkébb életet élhetne, míg mások nem nyernének ebből az egészből motivációt.

Igenis jó dolog a közösségi média, ezernyi jó oldala van, és sokak életét változtatta már meg. Ez egy olyan folyamat, ami a magyar hírességek körében is jól megfigyelhető, Tuvic Aleksandra az egyik új sztár, aki rendkívül vonzó, és már számos műsorban szerepelt, valószínűleg fog is még a jövőben, mert imádják a nézők.

Jól bírja a kritikákat, nem tagadja a plasztikai beavatkozásait, és magán is tud nevetni, ha valamilyen vicces helyzetről van szó. Nemrég Dubajból jelentkezett egy nagyon szexi szettben, amit már megszokhattunk tőle. Nagyon otthonosan mozog a divat világában, és megvan a sajátos stílusa, ami nem kicsit feltűnő.

Most épp angyalkának öltözött egy sötét színű ló társaságában. A lovak a gyengéi, imád lovagolni, és az állatok sokat adnak hozzá az életéhez, akikben soha nem kell csalódnia. Valóban a világ egyik legjobb dolga állatokkal foglalkozni, lovagolni, és ezek a fotók különösen jól sikerültek, amire mindig szívesen emlékezhet vissza Aleksandra.

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?