Celeb / Híresség

Micsoda gesztus: Schobert Norbi romantikus ajándékkal lepte meg Rubint Rékát a születésnapján – fotók

Rubint Réka szava is elakadhatott ma reggel, amikor a férje egy hatalmas rózsacsokorral köszöntötte a születésnapja alkalmából Korfun.

 

 

Schobert Norbi tudja, hogyan ünnepelje meg kellőképpen a házassági évfordulóját. Mint arról a Blikk is beszámolt, Korfura vitte az egész családot, hiszen a feleségével mér 21 éve jóban-rosszban kitartanak egymás mellett. Bár többször voltak már egzotikus helyszíneken, leginkább a fitneszlady Alakreform-táborai miatt csomagoltak össze. Ezúttal viszont a teljes kikapcsolódás volt a cél egy gyönyörű környezetben.

Természetesen a gyerekekkel és a barátaikkal utaztak Görögországba, hiszen nem csak házassági évfordulót ünnepelnek, hanem Réka 44. születésnapját is. Ez alkalomból Norbi megható sorokkal és 44 szál rózsával lepte meg a kedvesét.

„Isten éltessen, Kicsi Szerelmem! Az a szép, aki reggel is szép! Ma rózsával ébredtél! Tegnap 5 fős családként, barátokkal tértünk vissza ahhoz a panzióhoz, ahol 20 éve ketten voltunk boldogok…” – olvasható a romantikus bejegyzésben.

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?