Celeb / Híresség, Internet

Majka ismét beszólt Gődénynek: „Hozz el egy táskába 150 millió forintot, amit tőlünk loptál el, akkor leállok veled vitatkozni, addig viszont csak egy csaló vagy!” -videó

A rapper ismét beleállt a járványellenes Gődénybe és nem kímélte a doktor-urat, folytatódik a szájkarate.

 

 

Ahogy azt a Blikk megírta, Majka a minap megosztotta közösségi oldalán, hogy mit gondol a vírustagadó férfiről: semmi jót, sőt, egyenesen úgy fogalmazott pénteken: „Remélem, hogy minél hamarabb rádrohad a kéz , meg a lábbilincs.”

A rapper a mai napon pedig még egy videót közzétett, amiben ismételten üzent a testépítő doktornak, aki tegnap reagált a szavaira. Gődény arról posztolt, március 14-én várja a tévést a fővárosban egy semleges helyen, szemtől szemben, hogy kiderüljön, „vajon csak a közösségi média felületein bátor vagy meri vállalni nyíltan is a nézeteit?”

Majka ma arról beszélt:

„Jaj anyám, Gödény Úr! Örülök, hogy végre reagáltál és előbújtál a kis barlangodból! Vitára hívsz, ez valami fantasztikus. Nagyon kedves vagy, hogy még egy moderátort is adnál, aki levezényli a köztünk zajló beszélgetést és fogja a kezem, hogy ne féljek. Gyurika, azért mert valakinek földig érő szakálla van, és bevett egy raklapnyi szteroidot, attól én nem fogok megijedni. Olyanokkal vitatkozol, akiknek a nevük előtt a dr. cím ott van, nem olyanok mint te, akik csak odatették a nevük elé. Az embereket próbálod meggyőzni arról, hogy ők hazudnak, te pedig nem. Nagyon szívesen vitatkozok veled bármikor, csak nekem is lenne egy kérésem.Mikor jössz, hozz el egy táskába 150 millió forintot, amit tőlünk loptál el. Ha ezt elhozod, akkor leállok veled vitatkozni, addig viszont csak egy csaló vagy, egy senkiházi!Nyilvánvalóan választási családban vettél részt! Ezt hogy engedik meg Magyarországon?… Menjél edzél még, de ne csak testre, agyra is!” – mondta a videós bejegyzésében.

A szájkarate úgy tűnik, hogy nem ért még véget, vajon mi lesz a folytatása?

A kommentelők természetesen ezt sem hagyták szó nélkül:

„Nagy király vagy Majka! Teljesen igazad van, és nagyon de nagyon sokan veled értünk egyet. Aki még ezt a senkiházit védi az se normális. Belegondolni vajon hogy ha az ő családja, vagy az ő gyereke halna bele akkor is putinak szurkolnak?” – fűzte hozzá egy követője.

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?