Celeb / Híresség

Emlékszik még rá? Így él most a Csillag születik egykori sztárja:

A 2007-es Csillag születik sztárja a kisgyerekek nevelésében találta meg a boldogságot.

 

 

 

 




 

Kovácsovics Fruzsina annak idején tinédzserként robbant be a köztudatba, a Csillag születik versengései után pedig tulajdonképpen mindent elért amit egy fiatal előadó elérhet. Klipjeit rendszeresen játszották a televíziók, a dalai pedig elképesztő népszerűségnek örvendtek, ennek ellenére 2010-ben úgy döntött, visszavonul a nyilvánosság elől.

A zenei karrierjét követően éveken át dolgozott óvónőként, majd ezt összeolvasztotta a zeneszeretetével, napjainkban pedig kisgyermekeknek tart koncerteket és drámafoglalkozásokat. Ezek mellett közösségi oldalán is meglehetősen aktív, így az egykori rajongók is nyomon követhetik a még mindig csak 31 éves Fruzsi mindennapjait.

View this post on Instagram

'Minden egy álommal kezdődik' 😊

A post shared by Kovácsovics Fruzsi (@kovacsovicsfruzsi) on

 

 

 

 

 

„Még 19 éves sem voltam, amikor belekerültem a médiába. Ez egy nagyon szenzitív szakasza egy nővé váló lány életének. Engem akkor nagyon sok furcsa dolog ért, sok sokkhatás, és szerintem még mindig ezeket dolgozgatom fel. Mivel érzékenyebb típus vagyok, ezt így kezelem. Ezt régen utáltam magamban, most már nem” – idézte az énekesnő egy 2019-es megszólalását a Femina.

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?