Celeb / Híresség

Dúl a szerelem: így ünneplik házassági évfordulójukat Schobert Norbiék

Családi nyaralásra indult a Schobert család, a cél pedig Korfu volt. Kivételesen nem Alakreform tábor miatt pakolt össze a sportos família, hanem végre pihenés céljából hagyták el az országot.

 

 

Rubint Réka a közösségi oldalán elárulta, hogy két apropója is van az utazásnak: a huszadik házassági évfordulójukat szeretnék megünnepelni a családdal, illetve Réka a napokban lesz 44 éves.

Schobert Norbi egy szerelmi vallomásban köszönte meg Rékának, hogy már több mint két évtizede kitart mellette.

A Nő akit mindennél jobban szeretek. Aki 21 éve kitart mellettem. Aki mellé két esélyt adott a Jóisten, hogy visszatérhessek hozzá. 30 év stressz megöli az embert, minden amit felépítettem. Az ember néha elszakad a valóságtól. Istenem! Ha adnál még 20 évet Vele, Mellette?! Én lennék a legboldogabb férfi, férj, apa a világon! Nagyon szeretlek Cinci!” – írta ki a közösségi oldalára az aerobic-edző.

 

A fitneszlady kifejezetten élvezi a pihenést, végre addig aludhat, ameddig csak szeretne, a szabadidejében pedig nyugodtan lazíthat.

De hiányzott már ez a fajta pihenés. Amikor nincs ébresztő, nincs időre semmi, csak éppen az ami jólesik. Imádom a munkám, de ez már nagyon kellett a testemnek és a lelkemnek

– írta ki az Instagram-oldalára.

 

A Schobert család számára különösen fontos az összetartás, így nem is volt kérdés, hogy teljes létszámban induljanak el az útra.


 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?