Celeb / Híresség

Szegedi Fecsó barátnője énekesnőnek állt: mostantól Blondie néven ontja majd magából a slágereket – videó

Szegedi Fecsó barátnője Géczi Bea mostantól Blondie néven ontja majd magából a slágereket. A showbiznisz új üdvöskéje ígéri nem fogja majd vissza magát új dalaiban.

 

 

A csinos szőkeség eddig elsősorban Szegedi Fecsó barátnőjeként volt ismert, mostanra azonban előadóként is egyre sikeresebb. Tegnap debütált G.w.M-mel közös dala, ami már most 70ezres megtekintésnél jár.

Blondie most a Fókuszban mesélt zenei karrierjéről-

„A művésznevet a párom Fecsó találta ki, igazából gondolkodtunk nagyon sok neven de mivel szőke a hajam, ez lett végül a választás” – mondta Blondie, akinek régi vágya volt, hogy itthon is meghonosítsa az amerikai rapperek stílusát.

Bea elmesélte azt is, hogy jött az ötlet, hogy zenélni kezdjen.

„Beszélgettünk a Fecsóval arról, hogy mihez lenne kedvem, mit szeretnék csinálni és mondtam neki, hogy a zenélést kipróbálnám. Így jött az ötlet és akkor el is kezdtük megvalósítani” – mondta a szőke bombázó, akinek első G.w.M-mel készített klipjében a párja is feltűnik mind mozdonyvezető.

„Én a Beát maximálisan támogatom mindenben. Azt akarom, hogy önállóan érje el a céljait, nem akarom pénzzel pumpálni őt, de megkérdeztem tőle Karácsonykor, hogy mit szeretne csinálni, ő azt mondta, hogy dalokat akar, klipet egyszóval zenei karriert. Kérdeztem tőle, hogy kivel, azt mondta hogy a G.w.M-mel. És így jutottunk el idáig – mondta az üzletember a Fókusznak.

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?