Celeb / Híresség

Teljesen kiakadtak az X-Faktor nézők, amiért Isumának mennie kellett

A műsor közösségi oldalát ellepték a mérges kommentelők. Van, aki szerint az énekesnek azért kellett távoznia, mert ‘mindegyik mentornál jobban énekel’.

 

 

 

 




Amint arról mi is beszámoltunk, ismét váratlan fordulat állt be az X-Faktor friss évadában. Megint egy olyan versenyzőnek kellett távoznia, akit a közönség és a zsűri is a szívébe zárt.

Korábban Bogi döntése szított indulatokat, ugyanis a legifjabb mentor hazaküldte a fantasztikusan éneklő Tősér Biankát, valamint Gáspár Laci egyik nagy kedvencét, Kalányos Máriát.

Most pedig azért akadtak ki a nézők, mert hiába volt lenyűgöző a produkciója, Isuma Kosi esett ki a versenyből.

VIDEÓ: Isuma Kosi produkciója




 

 

Az X-Faktor Facebook-oldalát ellepték az értetlenkedő kommentek.

„A mezőny legszinesebb versenyzőjét óriási hiba volt hazaküldeni, világszínvonal, amit nyújtott, hozzátok vissza a fekete énekest, ő volt az egyik legjobb! Alex b…g nincs hallásod!” – írta egy hozzászólól.

Többen is kijelentették, hogy a legjobb énekes ment haza.

„Legjobbat tette ki. ISUMA, szegény el sem hitte, de ép ésszel senki. Ezt a f…ságot. Alex, csalódtam!!”

„Remélem, ma Alexen is úgy ki fognak akadni, mint tegnap Bogin. Mert a legjobb énekest küldte haza most, ahogy tegnap Bogi a leültek közül.”

„Lol. A legjobbat hazaküldi. Ezt az öngólt, gratulálok hozzá!”

 

 

 

 

 

„Tegnap Bogi hozott egy nagyon rossz döntést, hazaküldte a legjobbat, Biankát, ma Akex Bogi javaslatára a legjobbat küldte haza, Isumát. Pedig Alex végig nagyon jól döntött. Minek hallgatott Bogira, aki nagyon gyenge csapatot hozott össze!”

A kommentelők úgy érzik, hogy igazságtalanság történt.

„Isumát azért tette ki szerintem, mivel mindegyik mentornál jobban énekel és nem tudna mit tanítani neki egyik mentor sem.”

„Ez a magyar mentor csapat…. Hogy lehetett Isumát felállítani, azért elvenni valakitől az esélyt, mert te, mint mentor nem tudsz mit hozzá tenni? Az a dolgod, azért vagy ott, azért fizetnek, hogy jó énekesekkel jó produkciót csinálj!!! Annak a fiúnak gyönyörű hangja volt, akár Sealnek! Hatalmas hiba volt felállítani!!!” – írták.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?