Celeb / Híresség

Tóth Gabi ősmagyar külsőben tett hatalmas bejelentést: életműdíjat kaphat?

Tóth Gabi egy különleges szelfit tett közzé az Instagram-oldalán. A fejfedője ámulatba ejtő, kézimunkával készült darabnak néz ki, habár nem az a lényege a posztnak.

 

 

 

Tóth Gabi ismét egy jelentős esemény részvételére készül, melyet a Duna TV-n követhetnek majd végig rajongói.

„Itt már nagyon hangolódtam egy igazán különleges produkcióra, amit ti is láthattok február 18-án a Duna tv-n” – adta hírül közösségi oldalán Gabi.

Az említett csatorna műsorterve szerint február 18-án életműdíjat adnak át Adamis Annának, aki idén tölti a 80. életévét, Gabi tehát vélhetően sztárfellépőként vendégeskedik majd a nagy eseményen.

„A zenés díjátadón a díszpáholyban lesz maga az ünnepelt, akinek olyan előadók éneklik a dalait, mint például Keresztes Ildikó, Presser Gábor, Karácsony János, Miklósa Erika, Charlie, újra duettben a Vastag testvérek és a Blahalouisana együttes, ahol a doboknál szintén egy LGT tag, Solti János ül majd” – olvasható a show beharangozójában.

Adamis Anna jogász, költő, előadó, szövegíró a 70-es évektől meghatározó szereplője a magyar zenei életnek. Bár mindig is tartózkodott a nyilvánosságtól. Tavalyelőtt töltötte a 78. életévét. Ebből az alkalomból nyilatkozott a Blikknek:

„Hetvennyolc szál gyertya egy tortán, s az ember elfújja egy pillanat alatt. Persze, a család és a barátok ilyenkor keresik az embert, ami jólesik. Kóbor János, Mecky is felhívott, felköszöntött, majd beszélgettünk sok mindenről. A közös munkával eltöltött évekről, az Omegáról, a fiatalságunkról. Vannak, akik kérdezik tőlem, hogy teljes-e az életművem, nincs-e bennem bármiféle hiányérzet. Nos, azt nem tudom, mindent kiírtam-e magamból, de az alkotói tevékenységemet teljesnek, kereknek érzem.”

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?