Celeb / Híresség

Micsoda? Meztelen videó kering a TV2 sztárjáról az interneten? – videó

Pikáns titok derült ki Sydney van den Boschról Till Attila új műsorában, az Ütős Ötösben. Meztelen felvétel keringhet róla és a barátnőjéről az interneten?

 

 

 

Mint arról már a Blikk beszámolt, a TV2 új game show-t indít hétfőtől Ütős Ötös címmel, amelynek műsorvezetője Till Attila lesz. A játékosok hazai sztárokból állnak, akik ötfős csapatokban küzdenek, és próbálnak rájönni arra, vajon egy-egy kérdésnél mit válaszolt a nagy átlag. A nyeremény akár 10 millió forint is lehet a ma elstartoló műsorban!

Az első rész tehát ma este kerül adásba, és ebből egy részlet már kikerült a TV2 oldalára. A műsor előzeteséből egy elég érdekes dolog derült ki az egyik versenyzőről, Sydney van den Boschról, ugyanis meglehet, hogy a modellről egy meztelen videó kering az interneten. A kínos történetet Sydney barátnője mesélte el, amikor Tilla rákérdezett.

Egy üveg pezsgő is volt velünk a szaunában, aztán kimentünk a medencébe, majd utána rájöttünk, hogy mindent felvett egy kamera…– vallotta be a két lány, mire a tévés visszakérdezett:

És az miért baj? Nem voltatok felöltözve?– Sydney és barátnője helyeseltek, mire Tilla felvetette, hogy a videó azóta keringhet az interneten.

Valószínűleg igen, de még nem láttuk a világhálón– említették a lányok.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?