Celeb / Híresség

Gáspár Virág élete első interjújában bevallotta: a jövőben két plasztikai műtétet is tervez – videó

Gáspár Virágnak több terve is van a jövőre nézve, többek között plasztikai műtétet is tervez.

 

 

Lakatos Levente legújabb YouTube sorozatában Gáspár Győző és Bea legkisebb lánya, Virág volt a vendég. A fiatal lány több dolgot is megosztott az életével kapcsolatban, elsődlegesen azt is, hogy édesapja miatt elítélik az emberek, leginkább azért, mert roma származásúak.

Ha eljövök Pestre, itt még okés, de néha azért látom, hogy a cigányokat megszólják, lenézik– emelte ki Virág, akit származása miatt a közösségi-oldalain is ér bántás.

Az életében egyenlőre nincs terítéken nála a családalapítás, először ugyanis fel szeretné építeni magát. Több terve is van a jövőre nézve, a családja viszont a gasztronómia felé terelgetni, elmondásuk szerint Virág nagyon jól főz.

A-verzió a pszichológia, de beadtam a textiltervezésre is a jelentkezésemet. Gondolkodtam OKJ-n vagy a TV2 Akadémián, vagy valami munka. Esetleg itt hagyni mindent, elmenni Londonba dolgozni– nyilatkozta Gáspárék kisebbik lánya.

Azonban több terve is van a jövőre nézve: egy-két éven belül szeretné, ha szerelme eljegyezné, de tervei között van az is, hogy kés alá fekszik és két testrészét megműtteti.

Kiskorom óta nagyon szeretném az orromat megműttetni. Igazi tipikus Gáspár-orrt örököltünk. Szeretném még a mellemet is. Okés, fogytam meg minden, de úgy vagyok vele, nő vagyok, ha veszek fel bikinit, legyen már mellméretem. Nem tudok felvenni egy normális topot, meg szeretném csináltatni mindkettőt. Ha bemegyek egy fehérneműboltba, ne csak sportmelltartót tudjak venni. Az orrom formája tetszik, de olyan, mint egy krumpli. Szeretném szűkíttetni, vékonyabbra, Bella Hadid-szerűre-vallotta be Virág, írja a 24.hu

 

forrás: blikk.huVÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?