Celeb / Híresség

„Kifulladásig kell csinálni, bennem pedig még jó pár maraton van” – Gesztesi Károly épp egy hosszabb pihenőre készült a tragédia előtt

Gesztesi Károly a napokban nyilatkozott arról, milyen mozgalmas volt és mennyire jól alakult a tavalyi éve. Az 56 éves színész épp egy hosszabb pihenő előtt állt, mikor a sajnálatos tragédia bekövetkezett.

 

 

 

 




 

A színész a Ferdinánd hídnál autózott, mikor vezetés közben rosszul lett, infarktust kapott. Félreállt az autójával és bár a segítség gyorsan érkezett, az életét 50 perc küzdelem árán sem tudták már megmenteni.

Gesztesi Károllyal a napokban készített interjút a Bors, mely a szombati lapszámukban jelent meg. A színész a beszélgetés során mesélt arról, milyen mozgalmasan telt a tavalyi éve – visszatért a Bánfalvy Stúdióba, ahol új erőre kapott, több mint 200 előadásban szerepelt, a Páratlan Páros és A Miniszter félrelép is nagy sikerrel futott. Bár az utóbbi időben több helyre is el akarták csábítani, ő úgy érezte végre megtalálta a helyét és önmagát is.

„Számomra a színészet olyan, mint egy jó edzőtábor. Kifulladásig kell csinálni, bennem pedig még jó pár maraton van” – fogalmazott.

A mozgalmas év után a színész épp egy három hetes pihenőre készült, hogy elengedje az elmúlt időszak fáradalmait, és testileg-lelkileg feltöltődjön. „Úgy érzem, visszakerültem a ringbe, szakmailag jó pár év után megint kapok forgatókönyveket, és reményeim szerint egy nagyon komoly filmmel is visszatérek” – mondta a jövőbeni esetleges lehetőségekről a színész.

 

 

 




 

 

 

A szerepek mellett Gesztesi a Talent Stúdió mesterkurzusán tanított, ahol a feltörekvő színészpalánták nagyon szerették őt. Arról is beszélt, hogy mióta a Hit Gyülekezet főiskolájára, a Szent Pál Akadémiára jelentkezett, egyre inkább azt érezte, hogy közelebb került istenhez.

Gesztesi a munka mellett rendszeresen sportolt. Úszással kezdte 1969-ben, majd vízilabdázott, azóta pedig szinte már mindenbe belekóstolt, legyen az golf, lovaglás vagy tenisz. A napját mindig a konditeremben kezdte, anélkül el sem indult a reggele. A színész jogosítványát 2016-ban vették el ittas vezetés miatt két évre, vezetői engedélyét tavaly kapta vissza, melynek örömére meg is lepte magát egy Mercédesszel. A Borsnak elmondta, hogy azóta újra vezetett, de legtöbbször a produkcióval utazott, így általában sofőrje volt, vagy olyan is előfordult, hogy inkább tömegközlekedett.

A tragédia napján Gesztesi Károly maga vezette Mercédeszét – a színész a volán mögött lett rosszul. Hiába érkezett gyorsan a segítség, az életét már nem tudták megmenteni. Gesztesi Károlyt egy ország gyászolja. A színész 56 éves volt.

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?