Celeb / Híresség

Gőzerővel szervezi a lakodalmát Varga Irénke: meghívta II. Erzsébetet, Lady Gagát akarja sztárvendégnek

Régóta szeretné Varga Irén, hogy végre templomi keretek között oltár elé vihesse a párja, s most úgy tűnik, hamarosan teljesülhet az álma. A közösségimédia-sztár az Instagramon jelentette be, hogy június közepén gyűrűt húznak az ujjára, a nagy eseményre pedig igazi sztárvendégeket szeretne.

 

 

Bár az előadó korábban már összekötötte életét párjával, Irénke nagy álma azonban régóta az volt, hogy ez templomban is megtörténjen. Laci a művésznő kezét a 40. születésnapján élőben kérte meg a Facebookon, azóta várják a rajongók, hogy mikor vonulnak oltár elé.

Irénke az Instagram-oldalán harangozta be egy meghívóval, hogy még nyáron, június 15-én oltár elé vonul, méghozzá az egész ceremóniát élőben végigkövethetik rajongói a közösségi oldalán:

„Már nem titok! Élő adásban fog oltárhoz vonulni a magyar sztárpár. Kövesd az egészet élőben itt az Instagramon!” – írta néhány nappal ezelőtti bejegyzésében az előadó.

A nagy napra azóta is nagy erőkkel készül Irénke, még magát II. Erzsébet királynőt és családját is meghívta:

„Tesék jöni!” – írta a meghívó mellé.

Már kevesebb mint egy hét és elérkezik az esküvő napja, Irénke az angol királynő mellett pedig egy másik sztárvendéget is szeretne, és még fizetni is hajlandó lenne – egy keveset – csak hogy ott legyen. Egy csütörtöki Facebook-posztjában már el is kezdte keresni a jelöltet:

kéne szár vendég eskövő re ki válaja be serén öszegbért– írta az előadóművész.

Noha csak szerény összegért cserébe, de akár világsztárt is szívesen látna. Irénke a saját posztja alatti hozzászólások között jelezte, hogy akár bijan szé-t – azaz Beyoncét – vagy „lédi gaka-t” – Lady Gagát – ideális jelöltnek tartaná.

A rajongók között azonban többen inkább Tóth Gabira vagy Bódi Gusztira tették a voksukat.

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?