Celeb / Híresség

Amanda Bynes megmutatta újdonsült vőlegényét – A 2000-es évek tinisztárja vele házasodik össze

Amanda Bynes vőlegényével szelfizett.  Amanda Bynes mindenkit meglepett, amikor Valentin-napon bejelentette közösségi oldalán, hogy eljegyezték.  Akkor még nem lehetett tudni, hogy ki húzott gyűrűt az ujjára, azonban a 2000-es évek tinisztárja az elmúlt két napban több közös szelfit is feltöltött Instagram-oldalára.

 

 

 




 

Ő Amanda Bynes vőlegénye

A 33 éves híresség élete szerelmeként hivatkozott a férfira, akit a The Blast információi szerint Paul Michaelnek hívnak. A férfi a húszas éveiben jár, Los Angelesben él, az édesapja pedig orvosként dolgozik.

amanda-bynes-vőlegénye-1




Mint kiderült, a fiatalembert két-három hónappal ezelőtt ismerte meg a rehabilitációs központban. Bár sok rajongó kételkedett eleinte, hogy ez az eljegyzés valós-e, ugyanis az elmúlt években több polgárpukkasztó botrányba keveredett Bynes, és sajnos a függőségei miatt gyakran volt nem beszámítható állapotban. A nagy múlttal rendelkező People magazin szerint viszont az eljegyzés tényleg megtörtént, egy, a színésznőhöz közel álló forrás pedig elmondta a lapnak, hogy Amanda nagyon boldognak tűnik, mióta beköszöntött a szerelem az életébe.

amanda-bynes-vőlegénye-2

Úgy tűnik, a sztár tényleg igyekszik jó útra térni, sokkal visszafogottabb életet él, és nem kerül címlapokra rendszeresen a botrányaival.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?