Celeb / Híresség

Győzike kikészült: zokogni kezdett, amikor meglátott egy ágyat – videó

Gáspár Győző hatalmas lelkesedéssel vetette bele magát az Ázsia Expresszbe. Bea asszonnyal az oldalán vágott neki a kalandos utazásnak.

 

 

 

Győzike nagyon meggyőző tud lenni, ha akar. Talpraesettségét ezúttal sem hagyta otthon, minden trükköt bevetett, hogy az legyen, amit ő akar. A showman hozzá van szokva egy bizonyos színvonalhoz és úgy tűnik, hogy Ázsiában sem akarta lejjebb adni.

Győző saját magából kiindulva kijelentette, hogy a gazdagok egyáltalán nem jószívűek. Meglepetésére azonban hatalmas sikere volt az ottani felső osztály körében, egy luxusautó tulajdonosa ugyanis kifizette a taxijukat. Azt nem tudni, hogy mindez azért történt-e, mert Győzike nagyon meggyőzően könyörgött, vagy mert a sofőr már unta az előadást. Mindenesetre Bea asszonnyal megbeszélték, hogy ezentúl ők is több emberen fognak segíteni odahaza.

Gáspárék a sikerélmény után úgy döntöttek, hogy szükségük van némi alvásra. A nap fáradalmait pedig szerintük nem lehet kényelmetlen körülmények között kipihenni, ezért rögtön egy ötcsillagos szállót vettek célba. Természetesen a showman itt is elővette meggyőző énjét és könnyedén bedumálta magukat egy luxusszálloda egyik szobájába.

„Nehogy már ne tudjuk megcsinálni azt, mint Zsolt! Én is vagyok olyan szemtelen!” – mondta Győzike, akit valószínűleg motivált a testvére talpraesettsége, aki az egyik előző évadban Evelinnel mérettette meg magát.
Győző láthatóan nagyon örült, hogy sikerült bejutniuk a luxusszállodába, a könnyeit sem tudta visszatartani. A showmanre jellemző, hogy meghatódik és a kamerák előtt sírja el magát. Ezúttal valószínűleg annak örült, hogy a megszokott kényelemben pihenhet.
forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?