Celeb / Híresség

Antiszemita támadás érte Nagy Alekoszt, a realitysztár teljesen kiborult: „A zsigereimben érzem az üldöztetést és a kirekesztést”

Nagy Alekoszt a saját közösségi oldalán érte antiszemita támadás, miután megmutatta otthona falát díszítő Marc Chagall festményét. A történtek annyira felzaklatták, hogy lapunk megkeresését követően teljesen kikelt magából.

 

 

Nagy Alekosz kifejezetten aktívan oszt meg különböző tartalmakat közösségi oldalán. A Való Világ negyedik szériájának győztese előszeretettel szólal meg politikai témákban, de rendszeresen reflektál a sztárvilág történéseire, illetve mindennapjaiból is sűrűn villant meg különböző pillanatokat.

A mai nap folyamán például az otthona falát díszítő Marc Chagall festményét mutatta meg, mely egy idős, zsidó férfit ábrázol, ám arra aligha számított, hogy emiatt rasszista támadások fogják érni. Egyik kommentelője ugyanis azonnal becsmérelni kezdte a festmény miatt, és bár megrázó szavaira Alekosz gyorsan reagált, ez csak olaj volt a tűzre.

Az antiszemita kijelentésekkel kapcsolatban a Blikk felvette a kapcsolatot a reality sztárral, aki még mindig feldúltan mesélte el, miért is értinti ilyen mélyen ez a konfrontáció.

„Az én görög nagyszüleim partizánok voltak, őket is üldözték. Az ötvenes években hagyták el a falujukat, idejöttek Magyarországra, Beloianniszban telepedtek le. Emiatt, amikor ilyen hozzászólásokat olvasok az interneten, vagy hallok meg az utcán, a zsigereimben érzem az üldöztetést és a kirekesztést. Mintha az ereimben, a lelkelmben érezném azok fájdalmát akiknek a származásuk miatt kellett menekülniük. Elfogadhatatlannak tartom, hogy az én személyes oldalamon ilyen és ehhez hasonló támadások, kommentek jelenjenek meg” – magyarázta Alekosz, aki háza falait díszítő festményeivel, pontosabban a művészethez való hozzáállásával kapcsolatban is megosztott velünk néhány gondolatot.

 

 

„Egészen meglepő” módon ezt természetesen megint vissza tudta vonatkoztatni a nőkkel való kapcsolatához.

„Amióta nem foglalkozom a nőkkel, kulturális előrelépést érzek a szellememben. Mintha eddig a nők akadályozták volna meg a kutlurális szárnyalásomat. Ez az újfajta érzés érzékenyebbé tett az ilyen fajta megnyilvánulásokra. Az esztétikai érzékeim telejesen másra fókuszálnak, most ebben teljesedek ki. A művészeteknek köszönhetően egyre jobban látom a tátongó Grand Canyon-i szakadékot a kultúra és Magyarország, vagyis egészen pontosan az ilyen engem, és másokat a származásuk miatt becsmérlő proletár magyarok között” – zárta gondolatait a korábban a BRFK által is megfigyelt egykori villalakó.

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?