Celeb / Híresség

Alekosz keményen beleállt Peter Srámekbe, amiért Zámbó Jimmy kocsijával furikázik: „Annak az autónak egy csepeli múzeumban lenne a helye!”

Alekosz durván kiakadt Peter Srámekre, amiért az énekes az egykori Király Mercedesével furikázik. Szerinte Zámbó Jimmy egykori kocsijának senkinek sem szabadna még csak a közelébe se mennie.

 

 

 

Alekosz nem igazán tudja magában tartani a véleményét, így legyen szó közéletről vagy a sztárvilágról, mindig kimondja, mit gondol. A ValóVilág negyedik szériájának győztese ezúttal Peter Srámekbe szállt bele páros lábbal, amiért az énekes Zámbó Jimmy autójával szeli az utakat. A realitysztár állítása szerint A Király című sorozat lenyűgözte őt, azon viszont meglepődött, hogy éppen Srámek énekli benne a dalokat.

„Teljesen elvarázsolt, levett a lábamról. Később meglepődve értesültem arról, hogy Peter Srámek énekel benne, de szemet hunytam felette. Amellett viszont már nem tudok szó nélkül elmenni, hogy Srámek megvehette a Király autóját. Fölháborítónak tartom, hogy a rendszámát is lecserélte, Srámek-001-re és most azzal érkezik meg a koncertjeire, mintha ő lenne a király. Annak az autónak egy csepeli múzeumban lenne a helye! Ayrton Senna versenyautójába se ülünk be, Jimmyjébe se lenne szabad. A családot sem értem, hogy adhatták el a legendás négykerekűt” – fakadt ki Alekosz, aki kemény üzeneteket váltott az énekes menedzserével.

Ő írt rám egyik éjjel, mert látta azt a videót, amiben elmondtam a véleményem erről a jelenségről. Természetesen neki is kifejtettem, mit gondolok. Végül tudomásul vette, elfogadta és minden jót kívánt. Ugyanakkor az ő menedzseri kompetenciáját, alkalmasságát is megkérdőjelezem. Le kellett volna beszélnie Srámeket az autó megvásárlásáról

– jelentette ki határozottan a görög a Ripostnak.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?