Celeb / Híresség

„Retkes, unatkozó csőcselék” – szidta az embereket Gáspár Bea

Gáspár Bea rettenetesen kiborult egy hozzászólás miatt a Facebookon – majd miután kitiltották a csoportból, a lánya is beszállt a kommentelők szidásába.

 

 

 

Gáspár Győző felesége, Bea asszony nem hagyta annyiban, hogy egy hozzászóló a családját szidta egy Facebook-csoportban, amelyet eleve a celebek kibeszélésére hoztak létre.

Valaki azzal hozakodott elő, hogy a kétezres évek közepén Győzike hosszan zaklatta egy címlapsztori miatt, évekig fenyegetéseket kapott tőle és a családjától. Ennyi sok unatkozó trógert! Jobb, ha kitakarítanátok otthon! Retkes, unatkozó csőcselék– írta erre Bea asszony a Bors szerint, a kommentjét azonban már hiába keressük, hiszen egyből kitiltották a csoportból.

Ekkor jelent meg a csoportban Gáspárék nagyobbik lánya, Evelin: „Na, pont az ilyen idióták miatt írnak rólunk a bulvárban, mint ti, mert titeket érdekel minden apró megmozdulásunk, és reakciót vált ki belőletek! Szánalmas életetekből ránk pazaroljátok az időt, energiát! Azt hiszitek, mi vagyunk a bohócok, de közben ti vagytok! Míg mi mosolygunk a szánalmas megmozdulásaitokon, addig mi ebből jól élünk, hajrá! Szidjatok, hordjatok le, ez legyen a legnagyobb boldogság az életetekben! Várom én is a tiltást, mint ahogy anyámat is tiltottad, te nyomorék. Még saját neved nem mered vállalni. Mocskos senkiházi” – írta az eredeti hozzászólónak.
forrás: origo.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?