Celeb / Híresség

Egy éve a fél ország nevetett rajta: most a kamuangollal tolt dalra táncolt Emilio a parketten – videó

Nem akármilyen slágerre ropta a Dancing With The Stars parkettjén Emilio és partnere: az énekes éppen arra a dalra a táncolhatott Tóth Orsival, amit évekkel ezelőtt csak halandzsázva tudott előadni, az erről készült elvétel pedig, miután tavaly előkerült, óriási port kavart az interneten.

 

 

 




 

Minden bizonnyal sokaknak ismerős lehetett az a dal, amely a TV2 nagy népszerűségnek örvendő műsorában, a Dancing With The Starsban Jellinek Emilio és partnere, Tóth Orsolya tánca alatt csendült fel szombat este. Talán nem is pusztán a véletlen műve, hogy Emilióék a Kool & Gang örökzöld slágerére, a Get Down On It című számra ropták, hiszen ez a nóta épp egy évvel ezelőtt szinte egybefonódott az énekes nevével.

Mint ismert, valósággal tarolt a neten az a felvétel, amin Emilio a Kool & the Gang ‘Get Down On It’ című számát adta elő kamuangollal az MTV SzerencseSzombat című műsorában évekkel ezelőtt. A 2014-es videó a Tank TV egyik epizódjában került elő, amikor is Ganxsta Zolee a Tankcsapda öltözőjében nevetve mutogatta azt a debreceni rockereknek. Később Sebestyén Balázsék is jót kacagtak rajta, Emilio pedig végül vállalta, hogy csak elhalandzsázta a szöveget.

Íme Emilióék tánca, mely az előzményeket ismerve még stílusosabb:

 

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?