Celeb / Híresség

Hajléktalanok voltak… mára pedig a legnagyobb sztárok közé számítják őket

Kevesen tudják róluk, milyen mélyről indultak, és milyen kevesen hittek bennük annak idején, amikor még nem voltak híresek.

 

 

 




 

Jim Carrey

Amikor Jim Carrey apja elvesztette a munkáját, és a házukat is, a család hajléktalanná vált, és egy lakókocsban húzta meg magát, és Kanada különböző részein parkoltak le a járművel.  Amikor Jim 16 éves lett, otthagyta az iskolát, és dolgozni kezdett, hogy támogassa családját. A színész szerint ezekben a nehéz időkben alakult ki humorérzéke.

Halle Berry

Halle Berry a húszas éveiben Chicago-ba költözött, hogy színészkarriert építsen. Hamar kifogyott a pénzből, az édeanyja nem segített neki. Se pénze nem volt, se tető a feje felett, Hale a hajléktalanszállón találta magát. Aztán megtanult gondoskodni magáról, a hajléktalan pincérnőből felső kategóriás színésznővé vált.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez 18 éves korában összeveszett az édesanyjával, elköltözött otthonról, és mivel nem volt lakása, egy táncstúdió kanapéján aludt éjjelente. Akkor döntötte el, hogy ő is táncos lesz. Néhány hónap múlva kapott is egy lehetőséget Európában, utána visszatért az államokba, megnyert egy elismert táncos versenyt, utána pedig már csak felfelé ívelt karrierje.

 

 




 

 

 

 Shania Twain

Családja annyira szegény volt, hogy 14-éves korában az anyja úgy döntött, hogy beköltöznek egy hajléktalan szállóba, hogy legalább a vacsorájuk biztosítva legyen. Az ötszörös Grammy-díjas énekesnő nyolcéves korától fogva énekelt bárokban ingyen kajáért

Daniel Craig

 James Bond megszemélyesítője, Daniel Craig sem volt mindig gazdag és híres. Pincérként dolgozott, lakása nem volt, sokszor parkokban aludt padokon. Nincs semmi romantikus a történetében, kemény munkával küzdötte fel magát a színészek közé.

Chris Pratt

Chris Pratt, a Galaxis leghíresebb őrzője, sztár. 17 évesen azonban otthagyta az iskolát, majd Hawaii szigetén kötött ki hajléktalanként. Nagy bulikat csaptak, csak annyit dolgoztak, hogy legydn pénzük ételre, italra, drogra. Ott fedezték fel a pincérként dolgozó Pratt-et, aki meg sem állt Hollywoodig.

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?