Belföld, Hírek

120 ezer Ft lesz a Sziget-bérlet, 28 ezer Ft a napijegy

Két év kihagyás után rengeteg újdonsággal vár majd a Sziget, de az árak is változni fognak.

 

 

Mint azt mi is megírtuk, Kádár Tamás, a Sziget főszervezője elmondta, hogy az idei, 28. Sziget egy nagy visszatérés lesz világsztárokkal, nagy kedvencekkel, az elmaradt szezonok alatt befutott előadókkal és a Szigettől megszokott műfaji sokszínűséggel.

Kádár elmondta azt is, hogy a közönség eddigi visszajelzése is arra utal, hogy nagyon várják az idei rendezvényt. „Egyrészt sokan maradtak olyanok, akik nem váltották vissza a korábban megvásárolt jegyeiket, hanem kivárták az idei fesztivált, ami azt üzeni, hogy a Sziget közönsége nagyon lojális. Másrészt az elővételes jegyeladási adatok is bíztatóak, sőt azt mutatják, hogy idén több teltházas nappal is számolhatunk”.

Idén megszüntetik a Szigeten a korábbi „mínusz napokat” is, a rendezvény 6 teljes értékű fesztiválnapból áll majd. A jegyárak is változni fognak – írja Noizz.

A hatnapos fesztiválbérlet most 120 ezer forinttól indul, a háromnapos 85 ezer forinttól, a napijegyek pedig 28 ezer forinttól.

A forint gyengülése is problémát, veszteséget okoz a Szigetnek, mert a fellépőket nem forintban fizetik ki. Az árfolyam változása pedig nehezíti a tervezést.

Jegyárakról bővebb információ ITT

forrás: szeretlekmagyarorszag.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?