Celeb / Híresség

Gáspár Evelin smink nélkül: nagy a különbség a kifestett és természetes arca között

Gáspár Evelin szereti megmutatni magát kifestve, de vállalja a természetes arcát is.

 

 

Gáspár Evelin a Győzike Show miatt már gyerekként a rivaldafénybe került. Miután a családi valóságshow véget ért, inkább kerülte a nagy nyilvánosságot, de az utóbbi években ismét, immár önszántából szerepel sokat. 

A szókimondó, fiatal nő rajongótábora 2019-ben igencsak megugrott, amikor az Ázsia Expressz második évadában versenyzett, 2021-ben pedig a Survivor – Celebek a civilek ellen! szereplőjeként kapott újabb tévés szereplési lehetőséget. Az Instagramon mára 180 ezer követővel rendelkezik. 

Gáspár Evelin smink nélkül

A 27 éves celeb őszinteségével sokakat megnyert magának, ami a szívén, az a száján. Ugyanez az őszinteség jellemzi, ha a külsejéről van szó: vállalja szűrők, Photoshop nélküli képeit és smink nélküli arcát is. 

„fake has become so acceptable that people get offended when you keep it real. #nomakeup #natural #nofilter, vagyis A hamis kép olyan elfogadottá vált, hogy az emberek megsértődnek, ha megmaradsz valódinak” – írta egyik festetlen képéhez. 

Képes összeállításunkban nemcsak Gáspár Evelint láthatod smink nélkül, hanem több olyan sztárt is, akiknek nagy a különbség természetes és kifestett arcuk között, és vállalják a smink nélküli képeiket is.

Gáspár Evelin vállalja a hétköznapi, festetlen arcát és nem fodrász által belőtt frizuráját is.

Image #0

Szabó Zsófi követőinek gyakran megmutatja természetes arcát, de ha a tévében szerepel, a profik kezére bízza megjelenését.

Image #1

 

 

 

 

 

 

Ördög Nóra is a természetesség híve a mindennapi életben, de ha egy show-műsorról van szó, átalakul dívává.

Image #2

Tóth Gabi arcát a színpadon vagy a kamerák előtt több réteg festék fedi, de néha megmutatja követőinek smink nélküli arcát is.

Image #4

Tolvai Reni annyira szeret sminkelni, hogy 2021-ben Make-up Artist oklevelet is szerzett, de követői láthatják festetlen arccal is.

Image #5

 

forrás: femina.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?