Celeb / Híresség

Különös módon buzdítja szavazásra a rajongóit Varga Irén

A Tik-tokon elhíresült sztár, Varga Irén, művésznevén Mahiana Roszallo szavazásra sarkallja követőit. Irénke önmagához hű stílusban posztolt közösségi oldalán.

 

 

Varga Irén posztjait szinte lehetetlen kikerülni a Facebook felhasználóknak, hiszen előszeretettel osztja meg álláspontját szinte mindenről. Az bizonyos, hogy népes követőtábora van, szóval így vagy úgy, de Irénke is egyfajta véleményvezérnek nevezhető.

Ezúttal arra kérte a lelkes rajongókat, hogy menjenek és éljenek szavazati jogukkal. Irénke nem fecsérelte idejét azzal, hogy kifejtse a szavazatok leadásának fontosságát, egyszerűen csak lényegre tért, de előtte még azt is kijelentette, hogy kész visszavonulni, ha a választás nem úgy alakul, ahogy ő szeretné.

„Ha orbán viktor veszit viszavonulok végleg!!!! go szavazni”

– írta a Tik- tok sztár a Facebook oldalán.

Csak reménykedhetnek a rajongók, hogy Irénke nem gondolta komolyan ezeket a sorokat. Akárhogy is alakul a mai választás, sokan nem szeretnék, ha a Mariana Roszalo fellépéssorozatnak vége szakadna, ám voltak olyanok akik megkönnyebbülnének, ha Irénke neve törlődne a köztudatból.

„Hát.. anélkül sem ártana” – írja egy követő.

Irénke régebben még politikai babérokra akart törni, ám mégsem tette, végül belátta, hogy nem neki való ez a terület. Amennyiben mégis úgy döntött volna az énekesnő, hogy indul a választáson, ma akár rá is lehetne voksolni. Programjában leírta, hogy ingyenes járatokat indítana Görögországba, valószínűleg legutóbbi romantikus nyaralása inspirálta ezt az ötletet.

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?