Celeb / Híresség

Nehéz szakaszba érkezett Tóth Gabiék élete

Tóth Gabi élete fenekestül felfordult kislánya születése óta, az énekesnő rajongásig imádja kislányát, ám az elkövetkezendő időszak meglehetősen fárasztó és kemény munka lesz számára. Ugyanis Hannarózánál megkezdődött a szeparációs szorongás időszaka, ami a babáknál a nyolcadik hónaptól másféléves korig fordul elő. Ilyenkor ijedté és zaklatottá válnak, ha az anyától különválnak, akár egy kis időre is.

 

 

 




 

„Mit ne mondjak, elég nehéz szakaszba érkezett a kis életünk, és ezt úgy hívják: SZEPARÁCIÓS SZORONGÁS. Az én drága Marikám most kezd ráébredni arra, hogy mi nem vagyunk egy személy, hanem két külön egyéniség. Ezt nem én mondtam így, hanem nálam okosabb emberek írták le egy, a témával kapcsolatos tudományos írásban. A gyakorlatban ez úgy néz ki, hogy az én egy szem tündérem, az én drága kincsecském, az én tubarózsám, az én kis angyalkám áááállandóóóóaaan üüüüvööölt, ha nincs a kezemben” – kezdte írni a csalad.hu oldalon. Gabi, ám hozzátette, hogy kislánya rendkívül anyás, de csak akkor, ha ott van. 

 

 

 

 

Az énekesnő sokáig rosszul érezte magát, amiatt, hogy néha egyedüllétre vágyott és egy kis „szabadságra”, de most már nincsenek benne kételyek.

„Bevallom, már nincs lelkiismeretfurdalásom, ha lopok magamnak pár órát, és soha ilyen boldogan nem lakkoztam a körmöm, mint most, amikor van rá időm. Ellenben utána nagyon várom, hogy a kis ragacsom rám tapadjon újra, és valahol belül titkon büszke vagyok rá, hogy amikor lát, csak én vagyok jó neki. Végtére is, ha velem érzi magát biztonságban, akkor olyan túl nagy baj biztos nincs velem…” – írta végezetül blogján.

 

 

 

 

forrás: life.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?