Celeb / Híresség

Ázsia Expressz: Gáspár Győző úgy megmondta a magáét, hogy Gelencsér Timi elsírta magát a balhé után – videó

Az Ázsia Expressz nem csak a megterhelő és kimerítő küldetések, illetve feladatok miatt nehéz, hanem mentálisan is fárasztó, hiszen a pároknak olykor könnyíteni, olykor nehezíteni kell egymás helyzetét, illetve szavazniuk arra, hogy kit küldjenek be hajszázni. A versenyszellem mindenkiben tombol, ezért elkerülhetetlenek a konfliktusok. Ezúttal Gelencsér Timiék és Gáspár Győzőék balhéja folytatódott tovább.

 

 

 

Mint arról már korábban írtunk, az Ázsia Expressz harmadik évadának már az első hete nem indult zökkenőmentesen a két páros számára. Kemény és embert próbáló feladatok elé állították a versenyzőket a műsor készítői. Az akadályok mellett azonban nem csak fizikálisan, de mentálisan is elfáradtak a sztá párosok, amely egy komoly veszekedéshez is vezetett. Gelencsér Timire és Balogh Szimire azért akadt ki Gáspár Győző, mert egy feladatban leelőzték őket, miközben egyszerre értek a helyszínre. Ebből lett a balhé…

Az egykori szépségkirálynő legjobb barátnője tegnap a szavazáson kikérte magának a tiszteletlen viselkedést, és hozzátette, hogy Győző csak Timi hátán felkapaszkodva akar újra közbeszéd tárgyává válni. Ezt már Bea asszony sem tudta szó nélkül hagyni, így rápirított a lányokra:

Timi még a csattogós lepkéjét tologatta, mikor Győző már a tévében volt!– mondta Bea, mire a férje is rákontrázott, hogy nem ért egyet a lányokkal.

Amikor Ördög Nóra Timihez fordult azzal kapcsolatban, hogy mi a véleménye az egész helyzetről, a TV2 riportere nem bírta tovább és eltört nála a mécses, mert bántotta az igazságérzetét a szituáció.

„Nekem azért a tegnap este nagyon rosszul esett, ok nélkül így letámadni valakit… Semmit nem csináltunk, senkinek sem ártottunk, mindig tisztelettudók vagyunk” – küszködött a könnyeivel a lány.



Később, a nagy balhé lezárásaképp Gáspár Győző térdre borulva esedezett Szimi és Timi bocsánatáért, amiért úgy lekorholta őket előző este.

„Szeretnék a két hölgytől bocsánatot kérni, tudom, hogy én egy szemétláda vagyok meg egy undorító ember egyesek szerint, de szeretnék bocsánatot kérni Szimitől. Timelláért meg egyszerűen rajongok. Tegnap kiborultam, de az embernek tudni kell elnézést kérni, és én meghajolok előtettetek, mert tegnap vétkeztem… Egész este forgolódtam Timella meg Szimi miatt, nem aludtam miattatok” – fejtette ki gondolatait, mire a lányok elfogadták a bocsánatkérését.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?