Celeb / Híresség

Meghökkentő videó került elő Varga Irénről, elmaradt az esküvője: „Idegileg kikészültem, nem a házasságomra koncentráltam!”

Kendőzetlen őszinteséggel beszélt magánéletéről Varga Irén.

 

 

Varga Irén a közösségi oldalán rendre szórakoztató és vicces videókkal jelentkezik be, most azonban meglepő felvétel került elő az asszonyságról, amelyen magánéleti kríziséről vallott követőinek.

Az alig egy perces videón az látható-hallható, ahogy az előadó rajongói gyűrűjében elismeri, elmaradt az esküvője:

„Idegileg kikészültem, nem a házasságomra koncentráltam sajnos! Valójában 18.-án lett volna a házasságom, de sajnos elmaradt, ezek miatt” – mondta Irén, hozzátéve: a házasságára ment hajszál híján ez az egész.

Bár sem konkrét dátumot, sem bármilyen más kiegészítést nem írt a poszthoz Irénke, a TikTok-sztár és az egybegyűltek lenge öltözetéből arra következtethetünk, hogy ez a felvétel nem mostanság, az átlagosan 5 fokos időben készült. Ugyanakkor nem tudni miért gondolta úgy mindenki kedvenc hobbiséfe és énekesnője, hogy most osztja meg ezeket a gondolatokat a nagyvilággal – főleg, hogy férje, Laci nemrégiben újra megkérte a kezét, hogy ezúttal templomban is örök hűséget fogadjanak egymásnak.

Rajongói is csak remélik, hogy Irénke házassága nem került újra veszélybe, és a rántott citrom megalkotója hamarosan tisztázza a felmerülő kérdéseket.

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?