Celeb / Híresség

Berki Krisztián mellett felesége, Mazsi is megszokta a luxust

Berki Krisztián mellett a felesége is luxusban él, ugyanakkor Mazsi igyekszik spórolósabbra nevelni a férjét.

 

 

 
 

Berki Krisztián sosem titkolta, hogy szeret jól élni: számára már természetesek a belföldi és külföldi luxusutazások, drága autók és ruhák – tavaly sokakat megdöbbentett, amikor elárulta, hogy csak fehér ingekre évi 20 millió forintot költ, mert kétszer nem húzza fel ugyanazt.

A felsoroltakban felségének, Berki Mazsinak is része van. Hálás a férjének, de értékrendje nem változott: bár jó anyagi háttérrel rendelkező családban nőtt fel, otthon azt tanulta, hogy mindenért meg kell dolgozni.

Berki Krisztián és Mazsi luxusélete

– Ha őszinték akarunk lenni, Mazsi megszokta a jót, de ez mellettem már csak így megy. Az én feleségem ne álljon órákat a tűzhely mellett a konyhában, és ne járjon sz*r autóval, épp ezért vettem neki egy vadonatúj, húszmilliós sportkocsit. És ez csak egy ajándék a sok közül! – mondta Berki Krisztián a Hot! magazinnak március végén.

 

 

View this post on Instagram

🌸❤️🌸

A post shared by Berki Renáta (@berkimazsi) on

Amikor megismerkedtek, Mazsi egy kis kocsival járt, amit tízezer forintért tankolt tele. Amikor már egy párt alkottak, és Berki kölcsönadta az egyik autóját, abba már negyvenezerbe került egy teli tank, így közölte a férfival, hogy ő ezt nem fogja tudni vállalni. Azt a választ kapta, hogy nem is kell. Ezt eleinte nem volt könnyű elfogadnia.

Hálás a férjének az ajándékokért, ugyanakkor nem szórja a pénzt, és a szerelmét is igyekszik spórolósabbra formálni. Ennek egyik eredménye, hogy míg Berki korábban kétmilliónál kevesebb készpénzzel el sem indult otthonról, manapság jó, ha negyvenezret hord magánál.

 

 

 
 

 

– Ha a párizsi kiruccanásunk rajta múlik, akkor az hétszázezer forint helyett hárommillióba fájt volna. De számtalan ehhez hasonló, hétköznapi eset is van, amikor muszáj rápirítanom, hogy ne szórja két kézzel a pénzünket – mesélte a hetilapnak Mazsi.

A férje üzleti érzékében ugyanakkor maximálisan megbízik, ezért is döntött úgy, hogy eladja a budapesti vállalkozását, és a vagyonát a férje cégébe fekteti.

– Összeraktuk, amink van, és erre nem csak büszke vagyok, az önbecsülésemnek is jót tett! – vallotta be.

 

 

 

 

forrásVÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?