Celeb / Híresség

Krausz Gábor végre megtörte a csendet: Ezt tervezi Mikes Annával a műsor után

A sztárséf, Krausz Gábor, most már nyitottabban beszélt a sajtónak, kifejezetten meghatóan nyilatkozva közös jövőjükről Mikes Annával. A „Dancing with the Stars” élő adásában nagy volt a tét, hiszen a 2023-as év győztese megkapta a jellegzetes gömb alakú kupát. A döntő három résztvevője közül T. Danny és Lissák Laura korán búcsúzott, majd kiderült, hogy Stana Alexandra és Marics Peti a második helyezettek, így a győzelmet Krausz Gábor és Mikes Anna érdemelte ki.

 

 

 

Az utóbbi időben sok pletyka keringett a két táncpartner titokzatos kapcsolatáról, sokan találgatták, hogy talán többről van szó, mint szakmai együttműködésről. A műsor végén sokan vártak egy nagyobb bejelentésre, de ilyen egyelőre nem történt.

Mindazonáltal a győzelem utáni örömben Krausz Gábor végre megnyílt, és többek között szó esett Mikes Annával közös jövőjükről is.

A séf elárulta, hogy a verseny során rengeteget tanult és fejlődött, új oldalait fedezte fel magában, barátságokat kötött, bátrabbá és magabiztosabbá vált, amiért hálás a műsornak, de leginkább Annának, aki kedvességével minden nehézségen átsegítette őt. Krausz a verseny kezdetén nehéz lelki állapotban volt, hiszen nem sokkal azelőtt váltak el feleségével, Tóth Gabival, aki hamar új kapcsolatba kezdett.

Krausz, mint egy újjászületett főnix, saját magát is legyőzve haladt előre a versenyben, és bár nem múltak el minden fájdalmai és sebei, számos pozitívumot is kinyert a kihívásból a kupán túl.

A műsor utáni terveiről és a táncpartnerével való kapcsolatáról Krausz Gábor így nyilatkozott:

Nem fog hiányozni semmi, nem fogunk eltávolodni egymástól, nem engedjük el egymás kezét! Biztos, hogy nagyon sokat fogunk még beszélgetni! 

A válasza rejtélyes maradt, és nem sokkal többet tudtunk meg arról, hogy pontosan milyen kapcsolat van közöttük, de egy dolog bizonyos: Gábor szeretné fenntartani a kapcsolatot Annával.

Bár mindössze két nap telt el azóta, hogy utoljára láthattuk őket a tévében, hadd osszunk meg veletek egy igazán aranyos és megható videót a kettőjükről.




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?