Celeb / Híresség

Kulcsár Edina új párja durván megmondta a véleményét gyermekei édesanyjáról

Kulcsár Edina új párja, G.w.M eddig tisztelettudóan nyilatkozott két gyermeke édesanyjáról, de most történhetett valami, mert elképesztő kommentet írt.

 

 

Egyre szövevényesebb Kulcsár Edina és G.w.M két hete napvilágra került szerelmi viszonya. A többség egyértelműen a főszereplők párjait – Melanie-t és Csutit – tartja a történet nagy veszteseinek, és a jelek szerint ez egyre kevésbé tetszik Edináéknak.

Az egykori szépségkirálynő vasárnap este keményen beleszállt Csutiba, most pedig G.w.M írt meglehetősen tiszteletlen stílusban két gyermeke édesanyjáról, a nukleáris fegyverkezésből diplomázott, több nyelven beszélő Melanie-ról.

Az egyik rajongója azt írta a 25 éves rappernek, hogy úgy látja, rosszul néz ki mostanában, és azt javasolta, térjen vissza a családjához.

Erre meglepően nyers válasz érkezett G.w.M-től:

„Ha a csillagos eget lehozná bárki, akkor sem kellene Melánia egy percig sem! Ne ringasd magad ezekbe! Hamarosan mindenki tisztán fogja látni a dolgokat. Idő és türelem, vagy csak az igazságérzetem feszegetésének kérdése. A gyermekeimnek jobb apjuk nem lehetne, mint én, efelől nyugodt lehetsz” – fogalmazott a rapper.

Hogy mi történhetett néhány nap alatt, ami miatt a tiszteletteljes nyilatkozatok helyett ilyen bántó stílusban nyilvánul meg a rapper, egyelőre nem lehet tudni, viszont a rajongói közül rengetegen ekézik, mert úgy vélik, legújabb, Megcsináltad című dalával Melanie-nak üzen, őt alázza meg vele.

A dalban arról énekel, hogy a másik fél elhibázta a kapcsolatukat.

forrás: ripost.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?