Celeb / Híresség

50. születésnapját ünnepelte Győzike: megnéztük, mennyibe kerülhetett a luxus – lángoltak az ételek, csillogtak a ruhák

Lángoló ételek és csillogós ruhaköltemények minden mennyiségben: a Gáspár család egy törökországi luxusszállodában ünnepelte meg Győzike 50. születésnapját.

 

 

 

Gáspár Győző egy törökországi luxusszállodában ünnepelte 50. születésnapját feleségével és két lányával. A családtagok által posztolt képek és videók alapján megadták a módját az ünneplésnek, mind a négyen tetőtől talpig csillogós, vagy valamilyen flitterekkel teli ruhakölteményt húztak magukra, strasszkövekkel díszített cipőkkel.


A konyhában meglehetősen jártas Gáspár Bea inkább az ételekről posztolt videókat a következő aláírással: „Győzi 50. Szülinapi vacsorája szűk családi körben, annál bővebb halfogyasztással”.


A törökországi szálloda úgy tűnik minden lehetőséget megteremt a családnak a pihenésre. A Maxx Royal Belek Golf Resort ugyanis egy tényleg erősen luxus árkategóriás szálloda, 8 medencével, közvetlen reptéri transzferrel és minden egyéb földi jóval. Egy felnőtt részére, egy két ágyas/ egy franciaágyas szoba hároméjszakás látogatása nem kevesebb mint 2.449.520 forint, azaz közel két és fél millió forint. De ennél persze vannak olcsóbb szobák is a hotelben.
forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?