Belföld, Hírek

Márki-Zay Péter 5 millió forintot ajánlott fel azoknak, akik bizonyítani tudják a Fidesz-propaganda állításait vele szemben

Könnyű pénzszerzési lehetőség lehet, ha be tudjuk bizonyítani például a rezsicsökkentéssel vagy a migránsokkal kapcsolatos állításokat.

 

 

Az ATV Egyenes Beszéd című műsorának vendége volt kedd este Márki-Zay Péter. A miniszterelnök-jelölt tervei mellett egy érdekes ajánlatot is tett. Ötmillió forintot ajánlott fel azoknak, akik bizonyítani tudják a kormánypropaganda öt, szerinte hazug állítását vele szemben.

„Itt van 5 millió forint, világosítsák fel az embereket arról, hogy ki hazudik. Nem én” – jelentette ki a műsorban Hódmezővásárhely polgármestere.



1-1 millió forint ütheti a markát annak, aki bebizonyítja, hogy tényleg azt mondta, hogy

  • eltörölné a rezsicsökkentést,
  • beengedné a migránsokat,
  • fizetőssé tenné az egészségügyet,
  • Indiába küldené szemműtétre a magyarokat,
  • szülészeteket zárna be.

Szóba került a „fogyatékosozás” is, azaz reagált arra, hogy fogyatékkal élők érdekvédelmi szervezetei szólították fel nyilvános bocsánatkérésre, amiért a hétvégén fogyatékosnak nevezte a Fidesz propagandistáit.



„Elnézést kérek, de hogyha annyira fogyatékosak szegény fideszes propagandisták – és a fogyatékos azért nem szerencsés szó, mert a fogyatékosokat szeretjük, a fideszes hazug propagandistákra viszont rendkívüli módon neheztelek –, tehát nyilvánvalóan az ő szellemi képességük valószínűleg nincs, nem azt mondom, hogy tökéletes, de semmiképpen nem a szellemi képességükkel van baj. A végtelen aljas gonoszság, ez jellemzi ezt a tolvajtársaságot” – mondta el a műsorban Márki-Zay.



Márki-Zay Péter az Egyenes beszédben:

forrás: szeretlekmagyarorszag.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?