Celeb / Híresség, Internet

Vágó István durván beleszállt Nagy Feróba: talpnyalónak nevezte a „nemzet csótányát”!

A kvízmester közel sem ért egyet az énekes politikai nézeteivel.

 

 

Vágó István és Nagy Feró azon ismert magyar médiaszemélyiségek közé tartoznak, akik nem rejtik véka alá a politikával kapcsolatos meglátásaikat, sőt! Amíg a Legyen ön is milliomos! korábbi házigazdája a Demokratikus Koalícióban vállal kiemelt szerepet, addig a Beatrice frontembere a Fidesz egyik leghangosabb támogatója.

A Kossuth-díjas rockert emiatt több kritika is érte már az elmúlt időszakban, az ilyen jellegű csatározásairól pedig a Magyarország élőben című műsornak adott interjújában beszélt bővebben, melybe a népszerű kvízmestert, Vágó Istvánt is belevonta.

Feró a beszélgetés során elárulta, nem érti, miért kell őt utálni azért, mert neki megfelel a jelenlegi kormány, hiszen ő sem utálkozik azon, ha valaki a DK-sokat pártolja.

„Én soha nem fogom azt írni akár egy Vágó Istvánnak, hogy talpnyalója Gyurcsánnyak, ha ő szereti, akkor igen, képviselje azt a vonalat, én pedig hadd képviseljem saját vonalamat” – mondta a rocker, akinek szavaira közösségi oldalán reagált a megszólított műsorvezető.

„Azért a hatalom talpnyalása jobban fizet, mint a kirekesztetteké, lássuk be…” – üzente Ferónak Vágó István.

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?