Celeb / Híresség

Újabb dolgok derültek ki Berki Mazsi új, milliomos párjáról: anyagilag is segíti az özvegyet

Mint arról a Blikk elsőként beszámolt, Berki Mazsira néhány hónappal ezelőtt rátalált a szerelem a vidéki egyedülálló édesapa, Zoltán személyében. A férfi sikeres vállalkozó, így nemcsak lelki, hanem anyagi támaszt is tud nyújtani az elhunyt Fradi-vezér özvegyének.

 

 

 

A Blikk tegnap reggel a TV2 székháza előtt fotózta le Mazsit, akit a Mokkába hívtak be vendégnek, hogy az előtte álló feladatokról kérdezzék, hiszen hamarosan feltűnik majd a csatorna táncos show-jában. A Dancing with the Stars versenyzője az adásra egy hatalmas és igen feltűnő luxusautóval érkezett. A jármű nem más volt, mint egy Mercedes AMG G63 V8 biturbó, ami alsó hangon 75 millió forintba kerül. A külsőleg klasszikus, de belül ultramodern, szinte már az űrkorszakot idéző járgány igazi státuszszimbólumnak számít a tehetős emberek között. Technikailag is a csúcskategóriába tartozik: 4,5 másodperc alatt gyorsul 100 kilométeres sebességre, a motorja pedig 585 lóerős.

Már csak az a kérdés, honnan futotta egy ilyen járgányra Mazsinak, akiről köztudott, hogy elhunyt férje, Berki Krisztián után rengeteg adósságot örökölt. Bár a realitysztár kifelé azt mutatta, hogy gazdag, valójában minden csak látszat volt. Információink szerint sok pénzzel tartozott, amit a halál után felesége próbál rendezni.

– Mazsi próbálja felgöngyölíteni, milyen tartozásokról van szó, és már többeket megkeresett, hogy tárgyaljon. Volt, akivel egyezségre jutottak, és már az összeget is kifizette – nyilatkozta korábban a Blikknek egy informátor.

A Blikk úgy tudja, a fiatal özvegy az új autóját a párjának, Zoltánnak köszönheti, aki sikeres és igen tehetős üzletember. Luxusautókkal foglalkozik, így bizonyára a csúcskategóriás járgányhoz is az ő jóvoltából jutott hozzá Mazsi. A vidéki vállalkozó azonban nemcsak ebben segíti szerelmét, anyagi gondok esetén is számíthat rá Berki özvegye.

– Zoltán ismerte Krisztiánt, és tisztában volt azzal, milyen anyagi gondokkal küzd. Amikor meghalt, azonnal felajánlotta a segítéségét, úgy tudom, a temetés költségeibe is beszállt, és az adósságok rendezésében is számíthat rá Mazsi – mondta a Blikknek egy közeli ismerősük.
forrás:


fbclid=IwAR2f6wlPaKalOd65Imzep9LmiS3IlppvnFoDRKgltoPVDTulrVTzAJrwosE”>blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?