Celeb / Híresség

Tóth Andi Tóth Gabiról: „Soha nem éreztem azt, hogy ő engem emberileg kedvelne”

Újra egy kis olajat öntött a tűzre?

 

 

 




 

Tóth Gabi és Tóth Andi először idén februárban estek egymásnak a közösségi médiában, méghozzá azért, mert Andi az Instagram-oldalán egy tequilát gyártó italcéget reklámozott. Gabi akkor egy zárt Facebook-csoportban kritizálta kolléganőjét a nyilvános alkoholizálásért és szexiskedésért, ami miatt Andi kiakadt rá. Az ügynek azóta több, kisebb-nagyobb utózöngéje is volt: Gabi videóban magyarázkodott, míg májusban Andi azt mondta, szerinte Gabi olcsónak titulálta őt.

Ember legyen a talpán, aki követni tudja a történteket, de az ügyben ismét friss fejleményekről számolhatunk be, hiszen a szeretlekmagyarorszag.hu interjút készített Andival, amiben az újságíró arra is kíváncsi volt, hogy Andinak mindig is ilyen feszült volt-e a viszonya Tóth Gabival, avagy ez volt az egyetlen alkalom, hogy összetűzésbe keveredtek.

 

– Soha nem éreztem azt, hogy ő engem emberileg kedvelne, szimpatizálna velem. Tavaly írt pár üzenetet, amiket nem tudtam hova tenni, szóval egy idő után már nem válaszoltam rá. Elkezdte értékelni azt, amit látott, és hogy mennyire nem tetszik ez neki. Én annyit mondtam, hogy sajnálom, ez vagyok én, ezt tudom nyújtani. A Sztárban sztár alatt viszont egy kedves arcot mutatott, amit később szintén negatív cselekedetek követettek, ezeket azóta sem tudom hová rakni. Mindenesetre nem tartom vele a kapcsolatot, de nem is neheztelek rá – mondta az énekesnő, aki egyáltalán nem gondolja úgy, hogy az a bizonyos februári Instagram-bejegyzése bárkit is megsértett volna.

– Amivel tudok azonosulni, azt posztolom. Egy alkoholmentes bambit nem biztos, hogy fogok, de ezzel a tequilával mondjuk tudtam azonosulni. Egyébként nem tudom, miért hiszik, hogy engem a tinik követnek többen. Én látom a statisztikákon, hogy inkább a 20-30-as korosztály követ – állítja Andi.

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?