Celeb / Híresség

Gáspár Laci óriásit bakizott Kóbor János X-Faktoros megemlékezésén: sokak szerint meggyalázta a Gyöngyhajú lányt

Az X-Faktor szombat esti adása a pár nappal ezelőtt elhunyt Kóbor Jánosra való rövid kis megemlékezéssel kezdődött, ahol Gáspár Laci elénekelt két refrént a legendás Gyönygyhajú lány című slágerből. A mentornak azonban nem éppen sikerült megjegyeznie a szöveget.

 

 

December 6-án elhunyt Kóbor János, az Omega frontembere és a magyar könnyűzene egyik legnagyobb alakja. A legendáról az X-Faktor elődöntőjében is megemlékeztek. Így indult az élő show.

Miközben a zsűritagok a színpadra vonultak felcsendült a felejthetetlen Gyöngyhajú lány című sláger, melynek refrénjét Gáspár Laci kezdte énekelni, miközben a többiek elérzékenyülve nézték az Omega ikonjáról készült fotókat a kivetítőn.

Az ikonikus sláger első dallamai hallatán azonban sokan felháborodtak, ugyanis Gáspár Laci élő adásban véletlenül „zöldhajú lány”-t énekelt az egyik refrénnél, ez pedig sokaknál annyira kiverte a biztosítékot, hogy egyenesen azzal vádolják, hogy meggyalázta Kóbor dalát.

 

@mark.hoover

tíz perc múlva a műsorvezető szerint ez tökéletes volt / nem a hiba, hanem a képmutatás a baj ##gasparlaci ##ződhajulany ##omega ##xfaktor ##gyöngyhajulány ##gyongyhajulany

♬ eredeti hang – mark.hoover


 

 

forrás: noizz.hu

►► HA TETSZETT A CIKK, KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ❤ KÖSZÖNJÜK!
VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?