Celeb / Híresség

Tóth Gabi arra vágyik, hogy egy olyan nő lehessen, aki hazavárja a férjét

Tóth Gabi még mindig hisz abban, hogy ez sikerülhet, és nem kizárt, hogy lesz még legalább egy gyereke, hiszen régóta erről álmodozik.

 

 

 

Krausz Gábor sem zárja ki, hogy lesz még egy gyermeke, de nyilván már nem Tóth Gabitól. Kettejük házassága véglegesen tönkrement, nincs tovább, és már papíron sincsenek együtt, minden gyorsan történt a válás körül. Ugyanakkor a válása miatt olyan szintű támadásokat kapott, amiket nehéz volt olvasnia.

„Egy jó három évet küzdöttünk ezért a kapcsolatért… Talán, amikor az emberek ítélkeznek, hogy hirtelen eldobtam a házasságomat és elcseréltem egy fiatal táncos fiúra, borzasztó ezeket olvasni, azért, mert az emberek nem tudják, hogy milyen küzdelmeket, milyen mérhetetlen harcokat vívtunk azért, hogy ez működjön.” – fogalmazott Gabi a Mandinernek adott interjújában.

„Tulajdonképpen nyilván, amit elrontottam, amiben nagyot hibáztam, az a kommunikációm volt kifelé, és én ezt pontosan tudom. Nagyon a szépet mutattam, akár a blogban, ami nem egy hazug világ volt, hanem egy vágyott világ inkább. Nem néznek magukba az emberek. Az emberek ítélkeznek, és ez most egy nagyon nagy csont volt sok embernek a válásomon csámcsogni.”

Tették ezt úgy, hogy semmilyen valós információ nem volt a kezükben. „Pláne úgy, hogy semmilyen információ birtokában nem voltak, ami persze azért lehet furcsa, mert hogy mondhatom azt, miért szólnak bele, amikor én raktam ki. Kiraktuk, hogy milyen boldogok vagyunk, és mindenki azt látta, hogy tök nagy a harmónia, és előadtam itt a nagy álszent keresztény asszonyt ugye…”

Tóth Vera világított rá arra, hogy Tóth Gabi sosem állított ilyeneket magáról, sem a sajtóban, sem máshol. „A testvérem mondta azt, hogy Gabika, te sosem állítottad magadról azt, hogy te egy ilyen szent, megtért asszony lennél, te megvallottad a hiteted az eucharisztikus kongresszuson belül, és beszéltél arról, milyen a kapcsolódásod, és mit éltél meg azáltal, hogy anya lettél, amit a mai napig ugyanígy élek meg, hogy egy csoda, hiszen egész életemben nagy családra vágytam, arra, hogy több gyerekem lesz, hogy egy olyan nő lehetek, aki hazavárja a férjét, és megteremtheti az otthon melegét, mert ez bennem van.” – folytatta Gabi, és egyértelművé tette, most is erre vágyik. „Abszolút erre vágyom, és úgy érzem, van esélyem arra, hogy megtaláljam.”

forrás: liner.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?