Celeb / Híresség

Bejelentették: Demcsák Zsuzsa és Gáspár Zsolti unokatestvérek lesznek

Gáspár Zsolti számára izgalmas hónap a május, ugyanis ismét feleségül veszi élete szerelmét, Filoménát. Azonban a Farm VIP óta jó barátságot ápolnak Demcsák Zsuzsával, így természetesen a népszerű tévés is meghívást kapott a nagy napra.

 

 

 

– Demcsákot pedig most fogjuk felavatni, mert meg fogjuk keresztelni. Unokatestvérünk lesz Demcsák Zsuzsa, ezt most így be tudom jelenteni kora reggel. Jó reggelt Zsuzsikám! Ő lesz a rokonunk – mondta Gáspár Zsolti a TV2 Mokka stábjának a Nógrádmegyerben található tanyáján.

A szokásokról szintén fontos részleteket árult el Gáspár Zsolti:

– Úgy szoktuk mi, cigányok, hogy elmegyünk a templomba, ahol meg fogják keresztelni. Édesapám lesz a keresztapja Demcsáknak. Nagyon nagy ceremónia lesz… kettő bárányt vágunk le, egy disznót, meg egy tehenet. Nagyon nagy bulit fogunk csinálni. Demcsák Zsuzsa fogja elindítani az est fényét, egy csárdást fog táncolni apámmal. Mága Zolit fogom megkérni, hogy rántson rá egy nagyot! Így fog megkeresztelkedni Demcsák Zsuzsi, és az unokatestvérem lesz két héten belül – magyarázta a Farm VIP műsorvezetője.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?