Celeb / Híresség

Varga Irén kikéri magának a vádakat, aztán furcsa hangokat ad ki

Varga Irén alábbi videójában annyi minden történik, hogy nehéz lenne összefoglalni. Először háborog, majd megmérgezi az urát és még énekelni is próbál.

 

Korunk két lábon járó társadalmi kísérlete, vagy inkább társadalomkritikája Varga Irén, hiszen ő a példája annak, hogy ha valami, akkor tehetség biztosan nem kell a sikerhez.

Varga Irén
Irénke a konyhában is maga a báj és kellem… (Fotó: YouTube)

Nos a Máhiáná Roszálló néven is elhíresült képződmény ma már fellépésekre jár, ahol rendre körülrajongják őt a fiatalok. Két saját dallal járja a szórakozóhelyeket és közben persze ontja magából a tematikusnak éppen nem nevezhető videókat, melyek nézettségi rekordokat döntögetnek. Legújabb produktumában van minden, mint a pócsi búcsúban. Az asszony mindjárt a videó elején tisztázza, hogy kicsit sem alkoholista, mivel sokan vádolják őt ezzel. Eközben forralt bort készít a férjének, Lacinak, mivel szegény pára betegsekedik…

Nos, amennyiben Irén ura valóban megitta a a förmedvényt, amibe a teljesen indokolatlan alapanyagok sokasága mellé került egy kis pirosarany is, imádkozunk lelki üdvéért. Ha pedig mindez nem lenne elég, a szösszenet egy pontján hősnőnk különös hangokat kezd hallatni, mely hangokat ő maga éneklésként aposztrofál.

 

Meg mered nézni egyben?

 

 

 

 

forrás: ripost.hu

►► HA TETSZETT A CIKK, KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ❤ KÖSZÖNJÜK!
VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?