Belföld, Celeb / Híresség, Hírek

Vajna Tímea kiakadt, durván beszólt Andy Vajna régi barátainak: „Csak használták és lehúzták Andyt”

Vajna Timi keményen leszólta elhunyt kedvese, Andy Vajna barátait, mert úgy gondolja, sokan közülülk csak kihasználták a producert. Az üzletasszony azt is kifejtette, pontosan mi miatt haragszik az Andyhez egykor közel álló személyekre.

 

 

 

Ahogy a Blikk is megírta, ma 4 éve, hogy a híres filmproducer, Andy Vajna szívelégtelenségben elhunyt. Özvegye, Vajna Tímea azóta sem tudta teljesen feldolgozni, hogy a volt férje már nincs vele. Mivel a modell Los Angelesben lakik, Vajna ottani sírjához ment ki, hogy virágcsokrot vigyen és imádkozzon. Emellett szívszorító sorokkal és régi képekkel emlékezett meg a párjáról.

Vajna Tímea a 24 óráig megnézhető Instagram-sztorijaiban most kiakadt, és őszintén fejtette ki a véleményét Andy barátaival kapcsolatban. Az özvegy a Blikk mai cikkére reflektált ezzel, amelyben arról írtunk, hogy Andy Vajnát a barátai féltették Timitől.

Timi pedig nem kertelt, hanem kerek perec megmondta, mit is gondol azokról a bizonyos barátokról:

Azok, akik duruzsoltak Andy fülébe ellenem, az állítólagos ‘nagy barátok’, hova tűntek? Egy szál virágot négy éve ki nem vinnének a temetőbe. Csak használták és lehúzták Andyt…– olvasható az indulatos üzenet.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?