Belföld, Hírek

Ismét jelentkezett az álarcos szivárogtató: újabb „leleplező” részleteket ígér a magyar képviselőről

Az Anonymous-maszkot viselő illető által első körben nyilvánosságra hozott adatokban nem lehetett látni semmi törvénytelent.

 

 

 

 


Ismét jelentkezett az interneten Anonymous, aki megerősítette, hogy a Momentum politikusára, Cseh Katalinra utalt a korábbi, 4,8 milliárd forintos állami pénzről és annak jogtalan felhasználásáról szóló videójában, majd most azt is elárulta, a pályázati anyagokban további leleplező részletek vannak elrejtve, írja a bennfentes.net nevű portál.

A héten az álarcos szivárogtató Cseh Katalinnal és családjával kapcsolatban közölt állítólag leleplező információkat, ám a politikus nem sokkal később közölte, hogy a vádak hazugságok, hiszen egyszerűen csak összeadták az ugyanabba az ipari parkba bejegyzett összes cég és vállalkozás által elnyert uniós támogatást, ahol az a nyomda is működik, amit egykor édesapja vezetett. Az pedig egyértelműen kiderül a cégiratokból, hogy Cseh jóval azelőtt, hogy politikai pályára lépett, lemondott a cégvezetésről. A Momentum képviselője természetesen megtette a jogi lépéseket a lejárató cikkekkel szemben.

 

 

UPDATE: A videó ismeretlen okokból elérhetetlenné vált. 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?