Belföld, Celeb / Híresség, Hírek

A nemi szervét mutogatta előadás közben Galla Miklós, ezért vonták vissza a Karinthy-gyűrűjét

A humorista szerint ez nem lehet a valódi indok a díj visszavonására, mivel már többször is meztelenkedett színpadon.

 

 

 


Mint azt korábban mi is megírtuk, Galla Miklóst ez év februárjában értesítette az MTVA, hogy idén ő kapja a kiemelkedő teljesítményt nyújtó humoristáknak odaítélt elismerést, a Karinthy-gyűrűt. Azonban később kapott egy e-mailt szintén az MTVA-tól Dobos Menyhért, az elismerést alapító Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. vezérigazgatója aláírásával, miszerint visszavonják tőle a díjat.

Most az is kiderült, mi volt az elismerés visszavonása mögött – írja az Index.hu.

A cikk szerint Galla egyik fellépésén – a kollégákat is megdöbbentő jelenet előtt – közölte, hogy megmutat valamit. Ekkor csak egy alsónadrág volt rajta. Elővette a nemi szervét, és felhúzta rajta a bőrt előadás közben. Az esetről felvétel is készült.

A lap megkérdezte Galla Miklóst is, aki megerősítette:

„A hír igaz, de ez nem lehet a valódi indok arra nézve, hogy a Karinthy-gyűrűt visszavonták tőlem, mert három éve is meztelenkedtem, arról is van felvétel, illetve öt éve és tíz éve is.

Körülbelül egy évvel ezelőtt a Recorder Magazin online verziójában jelent meg egy a fanszőrzetemet is látni engedő, alsónadrágos fotó rólam óriási méretben. A Trip Hajón készült, koncert közben. Tehát februárban ugyanannyira lehetett tudni, hogy exhibicionista vagyok, mint most. És a szilveszteri műsorban az Indexnél is bejelentettem, hogy a járvány után meztelenül fogok fellépni. Megtörtént, vállalom.”

Egy jogi szakértőt az Index arról kérdezett, hogy a jelenet szeméremsértő-e. A szakember azt mondta, hogy „amennyiben hozzáadott művészi értéket képvisel, akkor nem, ellenkező esetben, ha a magamutogatás öncélú, akár bűncselekménynek is minősülhet”. Az azonban fontos, hogy a nézőket előre tájékoztatni kell, és a korosztályi besorolást is jelölni kell.

 

 

 

 

forrás: szeretlekmagyarorszag.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?