Celeb / Híresség

Teljesen összetört L.L. Junior és volt párja a kisfiuk temetésén – hatalmas tömeg gyűlt össze a búcsúztatóra

A tragikus balesetben meghalt Dávidka édesanyja, Csilla ájulás közeli állapotba került.

 

 

 

 




Pénteken tartják L.L. Junior és volt párja, Csilla elhunyt gyermekének búcsúztatását a budapesti Fiumei úti temetőben.

Az énekes az elsők között érkezett édesanyjával és jelenlegi kedvesével, Körtvélyesi Kingával a ravatalozó elé, ahol a gyászolók gyülekeztek.

A hétvégén tragikus balesetben meghalt Dávidkáról képeket vetítettek le egy nagy kivetítőn a szertartás megkezdése előtt. A ravatalozónál a virágoktól kezdve a koszorúkon lévő szalagokig minden fehér, a búcsúztatáson résztvevők pedig szintén fehérbe öltöztek erre a szomorú alkalomra LL Junior kérésére.

A gyászoló édesapa már korábban elmondta, hogy nyilvános temetésen szeretnének végső búcsút venni kisfiától, akit hófehér koporsóban, fehér lovak által húzott fehér hintóval viszik majd a sírhelyhez.

 




 

 

 

 

 

A búcsúszertartáson ott van többek közt Zámbó Árpy, Fásy Ádám és Gáspár Győző családja is. Az eseményen Mága Zoltán zenél, Kökény Attila énekel.

Dávidka édesanyja, Csilla érthetően rossz állapotban érkezett kisfia temetésére. Bár a szörnyű tragédia után egymásnak feszült a két szülő, LL Junior most támogatóan közelített volt párjához, vigasztalóan beszélt hozzá

– számolt be róla a Blikk.

A gyászoló anya olyan rosszul lett, hogy kis híján elájult, le kellett ültetni és vizet adni neki, hogy összeszedje magát.

Fotósunk képei a temetésről:

 

 

 

 




 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?