Celeb / Híresség

Szabályosan szétszedik a nők Jákob Zoltánt (videó)

Jákob Zoltán olyasvalamibe csöppent, amiben ezelőtt nem volt része, és ez csak a kezdet, számtalan kaland vár rá.

 

 

 

Egy ideje tudhattuk, hogy lesz új A Nagy Ő, és annak Jákob Zoltán a főszereplője, aki nem mellesleg Magyarország egyik leggazdagabb embere. Minden eddiginél többen jelentkeztek a műsorba, és biztosan voltak olyanok, akik elsősorban a vagyonra kapták fel a fejüket.

Zoltán pontosan tudja, hogy egyeseket a pénz, a csillogás érdekli, amivel nincs is baj, ha közben ő is ott van a nő szívében. Máskülönben ez mit sem ér, mert a milliárdos komoly kapcsolatra, igazi szerelemre vágyik.

A Nagy Ő egy több mint különleges helyszínen fogadta a lányokat, akik fényűző kastélyban lakhattak. Ugyanakkor már az első este is el kellett köszönni pár lánytól, ami nem túl nehéz feladat, de ez a később csak rosszabb lesz.

Sorra érkeztek meg a kastélyhoz, miközben Zoltán izgatottan várta a lányokat, akikről semmit nem tudott. Semmilyen formában nem vett részt a válogatóban, és azt is láthattuk, hogy szinte azonnal kitört a balhé.

Egyre több és több felvétel lát napvilágot A Nagy Ő-ről, benne Zoltán kalandjaival. Most épp azt nézhetjük meg, ahogyan szétszedik a nők, mindenki őt akarja, de hogy ez mennyire szimpatikus az üzletembernek, később kiderül.

forrás: liner.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?