Celeb / Híresség

„A jó isten küldjön nektek meghívót, de csak az oda útra” – Gáspár Győző teljesen kiakadt: ismét a halálhírét keltik – fotó

Ismét kiborult Gáspár Győző, miután egy halálhírét keltő Facebook-poszttal találta szemben magát.

 

 

 

 


„Most érkezett! GYÁSZ: Felfoghatatlan tragédia! Gyászba borult Magyarország. Öngyilkos lett a műsorvezető! Gáspár Győzőtől kell búcsúznunk…” – olvasható a posztban, mely a műsorvezető természetesen hamis halálhírét kelti.

A kamuhír készítői valószínűleg azzal már nem számoltak, hogy a bejegyzést éppen az „elhunyt” is látni fogja, de a sors úgy hozta, hogy a poszt éppen Győzike hírfolyamára is rákerült, aki ráadásul nem restellt kommentelni sem alá:

Kedves oldal! Nem haltam meg, élek. A jó isten küldjön nektek meghívót, de csak az oda útra, szerencsétlen brigád– írta a kamucikk alá Győzike, mely után nem sokkal el is tűnt a bejegyzés.

Fotó: Blikk

Bár megszokni minden bizonnyal nem lehet, az ilyen és ehhez hasonló álhírek nem jelenthetnek újdonságot a showmannek. Az elmúlt években durván megszaporodtak a lájkvadász oldalak, és bár teljesen abszurd, Győzike halálhírét havi rendszerességgel terjeszteni kezdi egy-egy kamu híroldal, amit aztán nem győz cáfolni a híresség.

 

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Gáspár Győző (@gaspargyozo) által megosztott bejegyzés

 

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?