Celeb / Híresség

Schobert Norbi: nem akarok Berki Krisztián sorsára jutni

Budapest – Schobert Norbi közel egy évvel a sztrókja után úgy érzi, végleg túljutott a nehéz időszakon. Noha időről-időre támadások kereszttüzében találja magát, ő továbbra is céljaira koncentrál.

 

 

Gyökeresen megváltozott Schobert Norbi élete tavalyi sztrókja után, noha a fitneszguru azt vallja, eddig is inkább a jövőbe tekintett, mint a múlton rágódott.

– Sokkal jobban odafigyelek, hogy ne hajtsam túl magam, amire korábban azért hajlamos voltam. Ennek ellenére azt gondolom, hogy a sztrókom nem enne a következménye, hanem a covid mellékhatása volt, de ezt persze nem tudom bizonyítani. Nem szeretnék már ezzel foglalkozni, teljesen jól vagyok, nem kell orvoshoz járnom, végleg magam mögött tudhatom ezt az időszakot – magyarázta a Blikknek Norbi.

Időről-időre szelet vet és vihart arat egy-egy kijelentésével, legutóbb pedig meg sem kellett szólalnia, elég volt, hogy Berki Krisztián temetésére nem inget vett fel, hanem fehér pólóban érkezett, amelyen fekete minta volt. Berki Krisztián özvegye, Mazsi kérése ugyanis az volt, hogy elhunyt férje búcsúztatására fehérben érkezzenek a gyászolók. Norbit mégis többen kritizálták, amiért nem elegánsabban jelent meg.

– Aki ott volt a temetésen, láthatta, hogy volt, aki kék pólóban vagy kék öltönyben érkezett. Azt gondolom, erről Mazsit kellene megkérdezni, mert ha bárkinek problémája lehet a viseletemmel, az egyedül ő – kommentálta a bírálatokat az üzletember, aki igyekszik magát távolt tartani a bántó véleményektől. – Azt vallom, ha az ember nem ér el sikereket, nem bántják. Nyilván ennek az ellenkezője is igaz, de sosem hagytam, hogy ezek a céltalan támadások tönkretegyenek, mert nem szeretnék Berki sorsára jutni.

Schobert Norbi és felesége
Schobert Norbi és felesége

A fitneszguru továbbra is az egészséges életmód népszerűsítését tartja a legfontosabb céljának, és úgy gondolja, aki egy-egy mondata vagy tette miatt elítéli, leginkább a könnyebb utat választja.

– Egyszerűbb kritizálni, mint szembenézni azzal, hogy szénhidrátmérgezés folyik. A szükséges szénhidrát hat-nyolc-tízszeresét visszük be nap mint nap, és nekem továbbra is az a célom, hogy ennek véget vessek. A cukorbetegség és az elhízás népbetegség, Magyarország pedig élen jár ezekben. Mindig is az volt a fő célom, hogy ezen változtassak, és ez soha nem is lesz másként. Mert lehet jól élni, lehet jót enni, de nem lehet büntetlenül a szükséges szénhidrát napi sokszorosát bevinni a szervezetünkbe. Ez szó szerint mérgezés, és inkább ezen kellene mindenkinek elgondolkodnia, nem azon, mi volt rajtam Berki Krisztián temetésén.

Videón pusztítja a zsírt

Hamarosan a Blikk online-on indít videósorozatot Schobert Norbi.

– Főzős-tornázós videókat készítek majd Zsírpusztítás címmel. Remélem, sokaknak segítségére lesznek ezek a videók, és egyre többen szembesülnek azzal, mekkora veszélyben van, aki nem figyel a szénhidrátbevitelre. Arról nem is beszélve, hogy napi több ezer forintot költ olyan ételekre, amelyek kifejezetten károsak az egészségére.

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?