Celeb / Híresség

Koronavírusban meghalt VV Dani édesapja

Budapest — Édesapját gyászolja VV Dani. A ValóVilág powered by Big Brother legutóbbi szériájának szereplője pár napja veszítette el szeretett apukáját.

 

 

 




 

– Nagyon nehéz erről beszélni. Apu elkapta a koronavírust, és olyan rosszul lett, hogy kórházba szállították. Kiderült, hogy tüdőembóliát kapott, majd vérmérgezést, valamint leálltak a veséi is. Oxigént kapott, de miután bevitték, már egyszer sem tért magához – kezdte megtörten Dani.

– Amikor szóltak nekünk, hogy menjünk be hozzá, már tudtuk, ez lesz az utolsó alkalom, hogy látjuk őt. Beszéltem hozzá, és bár nem volt magánál, tudtam, hogy hall engem. Elbúcsúztunk tőle, és nem sokkal később a szervezete feladta a harcot.

Dani és édesapja nagyon közel álltak egymáshoz, a mindössze 43 éves férfi halála az egész családot sokkolta.

– Férfiként kell viselkednem. Intéznem kell a temetést, és vigyáznom kell a húgomra, illetve apu párjára is. Nagyon nehéz ezt feldolgozni, ráadásul nem sokkal korábban derült ki, hogy a kisbaba, akit apu és a kedvese vártak, betegen, Down-kórral jött volna világra, így nem tartották meg. Épp hogy ezt a traumát sikerült feldolgoznia a családnak, jött az újabb szörnyűség.

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?